Vild tur i luften over Aalborg

Foto: Redaktionen.
Profilbillede
Anja Nielsen

Tag på Zipline tur ud over Aalborg, når Aalborg Kommune, Kunsten, Skydepavillonen og Aalborg tårnet indbyder til det vildeste adrenalinsus. Her kan du for alvor mærke alle sanserne, når du suser gennem luften med det vildeste kig ud over byen. 

Aalborg er en smuk by – især oppe fra. Er du aalborgenser, så kender du temmelig sikkert også det ikoniske Aalborg Tårn, der har stået i byen siden 1933.

Tårnet blev opført i forbindelse med Nordjysk Udstilling og skulle egentligt have været pillet ned. Men sådan blev det ikke - til glæde og oplevelser for både lokale samt turister, der gerne vil have sig en oplevelse.

Denne gang kan du krydre oplevelsen med et adrenalinsus af de helt store, når du spænder dig i Zipline og suser ned mod Kunstens Have.

Udsigt og adrenalinsus

Aalborg Tårnet, der er designet af arkitekt Carlo Odgaard og fremstillet på Aalborg Værft under kyndig ledelse af civilingeniør Svend Rønnow, er bestemt en tur værd.

Nu kan den så blive ekstra spændende med dette event, der denne gang lader dig kravle 171 trappetrin op langs ydersiden af tårnet.

Denne tur i svævebane har oplevet så stor efterspørgsel, at der var åbent både i weekenden 10.-12. september samt bliver det d. 17.-19. september. 

Kilde: Redaktionen