Oplev klassisk skuespil og musikteater på Aalborg Teater

dato

Tag del i en uforglemmelig teateroplevelse på Aalborg Teater med to spændende forestillinger. Oplev det klassiske skuespil om Gregers og Hjalmar, og lad dig rive med af musikteateret om Jorden og kometen Konrad.

Klassisk skuespil: Gregers og Hjalmar

Onsdag den 2. oktober og torsdag den 3. oktober 2024 inviterer Aalborg Teater til en klassisk skuespilsoplevelse, der tager publikum med på en rejse gennem Gregers' og Hjalmars liv. Gregers vender hjem efter 16 års fravær og møder sin barndomsven Hjalmar, som lever et tilsyneladende lykkeligt liv som fotograf med sin smukke kone og næsten blinde datter, Hedvig. Hjalmar drømmer om store opfindelser og har indrettet en indendørs jagtmark for sin gamle far. Hedvig har en særlig kærlighed til en vingeskudt vildand, som også spiller en central rolle i fortællingen.

Medvirkende i skuespillet er blandt andre Lars Topp Thomsen, Kathrine Høj Andersen og Mogens Rex. Forestillingen er instrueret af Camille Sieling Langdal og scenograferet af Peter Schulz.

Musikteater: Jorden og kometen Konrad

Samme onsdag den 2. oktober 2024 kl. 20:00 kan du også opleve musikteateret, der henvender sig til unge og voksne. I denne forestilling danser Solen og planeterne morgendans, men Jorden er ude af trit på grund af menneskernes tilstedeværelse. For at redde Jorden overtaler Solen og de andre planeter kometen Konrad til at flyve ind i Jorden og afslutte dens lidelser.

Forestillingen byder på medvirkende som Clara Josephine Manley, Thomas Kristian Bek og Steffen Berenthz Eriksen. Instruktør og scenograf er Tormod Carlsen, med Heidi Dalane som medscenograf.

Praktisk information

Klassisk skuespil:
- Dato: Onsdag 2. oktober 2024 og torsdag 3. oktober 2024
- Tid: 19:30
- Entré: 395 kr

Musikteater:
- Dato: Onsdag 2. oktober 2024
- Tid: 20:00
- Entré: 245 kr

Sted: Aalborg Teater, Jernbanegade 11, 9000 Aalborg
Arrangør: Alle

Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her
Kilde: Kultunaut