Nye lokaler trods en god webshop

Foto: Redaktionen.
Profilbillede
Carina Vessel

Lørdag den 2. oktober 2021 kunne manden bag designmærket ‘deKARL’, Karl Martin Hosbond med stor begejstring åbne døren ind til naboejendommen, og byde folk velkommen ind.

Her kunne de fremmødte både få muligheden for, at få et glas vin med dertilhørende snacks, i forbindelse med butikkens udvidelse. 

Selvom det muligvis var lidt af et sats, er Karl Martin sikker på, at borgerne i og omkring Aalborg vil tage klimaet med i overvejelserne, og dermed også begrebet ‘less is more’ med næste gang de køber tøj.

For Karl Martin handler det nemlig ikke om at købe mere, men om at købe mindre, men til gengæld beholde det der er blevet indkøbt i længere tid. 

Overvejer du derfor, om du skulle shoppe hos deKARL i Aalborg, kan du være sikker på, at du ikke blot kommer hjem med ordentlig kvalitet, men også nogle ret unikke tøjmærker.

Prisen derimod er måske en anelse højere end hvad man ellers havde forventet, men det håber Karl Martin dog ikke afskrækker kunderne. 

Kundekontakten er alfa omega

På trods af, at virksomheden som både består af en fysisk butik samt en online webshop, har klaret sig rigtig godt de seneste par år, vil der med udvidelsen ske lidt ændringer. 

For spørger man Karl Martin og kollegaen i virksomheden, er det, at stå og pakke ordre på et lager og sende afsted, ikke nær så hyggeligt som at stå i en fysisk butik og servicere kunder.

De vil derfor fremadrettet lægge lidt flere kræfter i den fysiske butik, hvor der også på sigt vil komme flere produkter til kvinder. 

Kilde: Redaktionen