Magisk julemarked hos Aalborg Streetfood

Profilbillede

Til og med d. 19. december kan du glæde dig over nærmest magisk julemarked hos Streetfood i Aalborg. Der er dømt julerammer i næsten eventyr stil, og der er både boder, live musik, klippeklistre dage og juleskattejagt på programmet.

Brændte mandler, æbleskiver og gløgg og ikke mindst hyggeligt julemusik, hvor end du vender dig – det er for de fleste det, der forbindes med jul. 

Og her op til jul, så er der ekstra knald på hyggen – især hos Aalborg Streetfood, der i år har gjort sig ekstra umage for at skabe en magisk og næsten eventyrlig julestemning hos de mange boder.

Magien løber helt frem til d. 19. december, så der burde være rigelig med tid til at nå at besøge det populære aalborgensiske område, der byder på så meget mere end ”blot” streetfood.

Julegodter, juletræer og skattejagt

Der vil selvfølgelig være mulighed for at købe julegodter i rå mængder, men også juletræssalg og jule live musik er sat i kalenderen.

For de mindste er der juleskattejagt og tilmed muligt at afgive sine juleønsker til Julemanden. Der vil ligeledes være klippeklistre dage for børn og barnlige sjæle.

Find julevinen til d. 24. december eller forkæl dig selv med forskellige lækre juleretter. Mulighederne er mange og rammerne helt perfekte for en magisk julestemning hos Aalborg Streetfood.

Kilde: Redaktionen