Luksusbaby udvider

Profilbillede
Carina Vessel

Det hele begyndte egentlig som et barselsprojekt for Ann-Louise Christine Aasted, da hun tilbage i 2014 gik hjemme med hendes børn. Her fandt hun dog ud af, at sådan noget som børnetøj i ordentlig kvalitet ikke var så stort, som hun havde forestillet sig.

Hun valgte derfor sammen med sin mand selv at udbrede dette ved at oprette det man i dag kender under navnet ‘Luksusbaby’. Selve ideen og dermed også grundlæggelsen må da også siges, at have været en stor succes efterfølgende. 

Virksomheden ‘luksusbaby’ er nemlig gået fra at være et mindre hobbyprojekt hjemme i Ann-Louise Christines og Morten Grabowski Kjærs hjem til at omsætte for over 100 millioner. Derudover har de over 160 ansatte samt et overskud efter skat på intet mindre end ti millioner alene sidste år.  

Stor efterspørgsel kræver plads

Hvor mange virksomheder under corona pandemien har måtte kæmpe med næb og klør for at holde sig kørende må man sige, at der hos luksusbaby har været mere eller mindre fart over feltet. Den store efterspørgsel hos virksomheden har dog alligevel ikke været helt uden problemer - de mangler nemlig plads. 

Luksusbaby har i den forbindelse derfor valgt at udvide således, at de forhåbentlig til næste år kan tage deres nye domicil i Støvring i brug. Det nye sted kommer til at rumme intet mindre end 4.000 kvadratmeter, hvortil et lager på det dobbelte - nemlig 8.000 kvadratmeter også vil følge med.

Kilde: Nordjyske