Geeks Gone Wild aflyst

Foto: Stock Photo. Det store gamer-arrangementet må se sig slået ud af de nye corona-restriktioner.
Profilbillede

D. 28.-30. januar 2022 skulle Gigantium have afholdt den vildeste udgave nogensinde af e-sport og gaming-eventet Geeks Gone Wild. Men grundet de nuværende restriktioner melder arrangøren nu, at eventet er aflyst. 

For gaming-entusiaster er dette måske årets største begivenhed – her mødes nemlig maser af gamere til en weekend med hygge og spil.

Bag arrangementet, Nordjyllands største, står LAN Team Nord, der med stor beklagelse måtte melde den kedelige nyhed til de mange håbefulde deltagere.

Geeks Gone Wild eller GGW, som det også kaldes, afholdes hvert år. I år skulle det være løbet af stablen i Gigantium, hvor der var lagt op til et brag af en event.

Den største udgave nogensinde

Sidste år blev arrangementet aflyst grundet corona-restriktioner, så der var store planer om, at det kommende event skulle være det største af sin slags. 

Her var 200 frivillige klar til at tage sig af deltagerne og hjælpe, hvor det var nødvendigt. Men de stod også klar til at sørge for store mængder af hygge.

Computerspil, gaming og konkurrencer må altså endnu engang se sig slået ud af spillet af corona-restriktionerne.

Der var planer om op til 1400 deltagere, hvoraf mange af dem bl.a. gamer indenfor klassiske spil som Street Fighther og Tekken. Det bliver desværre ikke i denne omgang.

Det er dog muligt at få pengene retur eller at beholde sin billet til næste event i 2023.

Kilde: aalborgnu.dk