FN-udstilling på Musikkens Plads

Foto: Redaktionen.
Profilbillede
Anja Nielsen

D. 5. september til d. 24. oktober kan du sætte op til flere krydser i kalenderen, når FN-forbundet i samarbejde med Life Exhibitions åbner op for spændende udendørs udstilling på Musikkens Plads i Aalborg. Der er fokus på bl.a. bæredygtighed og verdensmålene. 

Statsoverhoveder og regeringsledere vedtog på FN’s topmøde i 2015 i New York en lang række verdensmål. Det blev til 17 af slagsen - hvert af dem med det formål at styre mod bæredygtig udvikling for både mennesker og den jord, som vi lever på.

På Musikkens Plads i Aalborg vil du således i den kommende tid kunne få et stort indblik i de tiltag, der gøres og skal gøres for at nå til større bæredygtighed.

Udstillingen åbnes søndag d. 5. september af borgmester Thomas Kastrup-Larsen samt fødevareminister Rasmus Prehn.

FN og verdensmålene

Såvel Musikkens Hus som Life Exhibitions og Aalborg Universitet står bag de forskellige arrangementer, der strækker sig over september og oktober måned.

Der vil også være indslag fra bl.a. politikere, lokalforeninger, By- og landskabsforvaltningen samt Aalborg Kommune. Her præsenteres Aalborg kommunes verdensmålsstrategi for år 2021-2023.

Center for Grøn Omstilling, Miljø- og Energiforvaltningen, UCN og flere virksomheder er også at finde blandt arrangørerne. Det samme er Klimanetværket, Den Grønne Studenterbevægelse og sågar Bedsteforældrenes Klimaaktion.

Glæd dig til foredrag, dialog, fremvisninger, lokalvandring, stande og store ambitioner indenfor biodiversitet, bæredygtighed og idéer til at nå verdensmålene.

For program og datoer ser her.

Kilde: Redaktionen