Din krop husker alt

Profilbillede

Tirsdag d. 8. februar kan du blive langt klogere på kroppen og dens evne til at lagre. Dette gælder nemlig også for traumatiske oplevelser, som du bærer rundt på gennem livet. Hør om konsekvenserne og mulighederne for forløsning af ubearbejdede hændelser til dette spændende foredrag.

På programmet er der viden, som de fleste mennesker kunne få stor glæde af – i hvert fald ifølge psyke-, krops- og helbredsterapeut Dorte Tradsfeldt Trønninge.

Aftenens foredrag tager dig med på en videnskabelig tur gennem kroppens evne til at lagre oplevelser helt ind i cellevævet – en lagring, der kan være både god og dårlig.

Den gode kan være at genkende fx fysiske bakterier, der kommer ind i kroppen. På det fysiske plan kan fx traumatiske oplevelser også lagres.

Husker også chok og traumer

Kroppen husker både chok og traumer, som en person kan blive udsat for igennem livet. Hvis disse oplevelser forbliver ubearbejdede, så kan de hæmme både glæde og handlekraft.

Dette er bl.a. et af omdrejningspunkterne i aftenens foredrag. Her får du også indblik i, hvordan tidligere traumer og chok bl.a. kan føre dig ad en vej, hvor du ikke lever livet på egne præmisser.

Det spændende foredrag berører fx også problematikker som angst, søvnmangel, isolation, hovedpiner, muskelspændinger, humørsvingninger og træthed.

Se mere og book din billet lige her.

Kilde: Redaktionen