Billige julegaver i Børneloppen

Profilbillede

Tænk at kunne finde billige julegaver i høj kvalitet, alt imens børnene selv hygger sig lige i nærheden – det kan du nu gøre hos Børneloppen i Aalborg Syd. Her går genbrug og bæredygtighed hånd-i-hånd med velindrettede lokaler og en altid god mulighed for at spare penge – også på julegaver.

Second Hand og bæredygtig shopping er det nye sort. Aldrig har der været mere fokus på at handle miljømæssigt forsvarligt ind – uanset om det drejer sig om tøj, sko, accessories eller legetøj. 

I Børneloppen i Aalborg Syd på Stenbukken 8 står Melissa og Kasper klar til at både ekspedere og vejlede dig i at finde rundt på standene. 

Alt er smart mærket op, så du kan finde størrelser og standpladser – også online. Du kan altså sidde hjemme i sofaen og finde lige det, du mangler. Når du har fundet det, som du skal have, kan du møde fysisk op i butikken, finde og betale for dine billige julegaver. Du kan endda også selv tjene penge ved leje af egen stand.

Selv kalder de sig et ’Loppesupermarked for børn’ – her kan du nemlig handle stort som småt – alt sammen i hyggelige omgivelser med en vis mængde summen af barnestemmer fra det store legeområde.

Genbrug til gavn for miljøet

Det, at handle Second Hand, er ikke bare en smart trend – det er i den grad bæredygtig shopping. Det handler ikke kun om, at man kan spare penge på indkøb til børn og til julegaver. Man tager også et stort hensyn til miljøet ved at handle bæredygtigt.

Børneloppens hjemmeside skriver således, at de forskellige afdelinger rundt omkring i landet samlet har sparet verden for, i skrivende stund, 3.153.469.864 liter vand – svarende til 788.370.811 toiletskyl. Der er også sparet 10.718.440 kg CO2 – svarende til 64.310.685 km i bil. 

Du har altså muligheden for at handle billige julegaver, skåne miljøet og ikke mindst handle ind i god tid – lige her hos Børneloppen i Aalborg.

Se mere her: https://www.boerneloppen.dk/butikker/aalborg

Kilde: Redaktionen