All you can eat kagetapas fra Penny Lane på Pier 5 Hotel

dato

Forbered dig på en sød søndag den 6. oktober 2024, når Pier 5 Hotel i Aalborg inviterer til en overdådig kageoplevelse. Fra kl. 14:00 kan du dykke ned i et kagebord med 20 forskellige kager fra det berømte Penny Lane konditori, alt sammen i hotellets hyggelige lounge.

En verden af søde fristelser
Pier 5 Hotel har allieret sig med Penny Lane konditori for at skabe en uforglemmelig oplevelse for alle kageelskere. Kagebordet byder på en all-you-can-eat oplevelse med 20 forskellige kager, der spænder fra klassiske favoritter til eksperimenterende smagsoplevelser. Uanset din præference, vil der være noget for enhver sød tand.

Ubegrænset kaffe og te
Som en ekstra bonus inkluderer arrangementet også ubegrænset kaffe og te. Dette giver dig mulighed for at nyde din kage med din foretrukne drikkevare og skabe den perfekte kombination af sødt og forfriskende.

En hyggelig oplevelse for alle
Uanset om du kommer alene for lidt selvforkælelse eller sammen med venner og familie for en hyggelig oplevelse, er kagebordseventet den perfekte destination for en sød og mindeværdig dag.

Praktisk information:
Dato: Søndag 6. oktober 2024
Tid: 14:00-16:00
Sted: Pier 5 Hotel, Rendsburggade 5, 9000 Aalborg
Entré: 225 kr.
Arrangør: Alle

Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her
Kilde: Kultunaut