Aalborg Sportshøjskole inviterer til Knæk Cancer

Profilbillede
Anja Nielsen

Den 28. oktober kan du gøre en stor forskel, når Aalborg Sportshøjskole inviterer indenfor til stort KNÆK CANCER event. Der er aktiviteter til hele familien og ikke mindst mulighed for at vinde masser af præmier. Tombolaer, levende musik og workshops er også på dagens program.

Hvert år samles der ind kræftforskning, og selv små donationer kan gøre en forskel. Nu melder Aalborg Sportshøjskole sig også på banen med spændende event, der ikke alene har til formål at samle penge ind på denne KNÆK CANCER event, men også at imponere med underholdning for hele familien.

Der er rig mulighed for at købe lidt lækkert til ganen, alt imens du nyder den levende musik eller puster ud efter at have forsøgt dig med at drible fra en AaB Superliga spillere.

Her kan du også nyde synet af flere danseteams, talentgymnaster og stærke mænd, der viser frem af deres færdigheder.

Familiearrangement med præmier

Der er linet op med både tombolaer, workshops og masser af præmier. Der er dømt hygge og aktivitet til både store som små – et sandt familiearrangement med et godt formål.

Underholdningen er i top fra tidsrummet 16.00-21.30, hvor eventet løber af stablen. Her kan du, ud over at støtte et godt formål, også prøve kræfter med vægtløftning, crossfit og klatring. 

Kilde: Redaktionen