Way Up North Festival vender tilbage til Aalborg

dato

Way Up North Festival er klar til at indtage Aalborg den 18. og 19. oktober 2024. Studenterhuset åbner dørene for nordjyske talenter, der drømmer om at optræde på en af de største musikscener i regionen. Ansøgningsfristen for deltagelse er den 25. august 2024.

Way Up North Festival er tilbage og byder på en unik mulighed for nordjyske bands og solister til at præsentere deres musik for både lokale og branchefolk. Festivalen, der har været en fast del af den nordjyske musikscene siden 2004, vil igen i år finde sted på Studenterhuset i Aalborg.

Ansøgningsproces for lokale musikere

Musikere, der ønsker at deltage, skal sende en e-mail til dive@studenterhuset.dk med et link til tre numre, en kort beskrivelse af musikken eller bandet, samt pressetekst og -billede. Kun musikere fra Nordjylland vil blive overvejet, og ansøgninger skal indsendes inden den 25. august 2024 ved midnat.

Festivalens betydning og efterfølgende muligheder

Way Up North Festival er kendt for at fremhæve det bedste af den nordjyske musikscene og give musikere en platform til at blive opdaget af branchefolk. Udover optrædener i Aalborg, får udvalgte bands mulighed for at spille på Spot Festival i Aarhus samt andre europæiske branchefestivaler som Viva Sounds i Sverige og Sørveiv i Norge.

Coaching og udvikling for udvalgte artister

Artister, der udvælges til at spille på branchefestivaler, får tilbudt et coachingforløb af Studenterhuset og KORMA. Dette forløb inkluderer workshops, talks og individuel coaching, der hjælper musikerne med at udvikle deres projekter og forberede dem til optrædener på nogle af Europas vigtigste musikscener.

Praktisk Information
Datoer: Fredag 18. oktober 2024 kl. 14:00 og 19:00, samt lørdag 19. oktober 2024 kl. 19:00
Sted: Studenterhuset Aalborg, Gammeltorv 10, 9000 Aalborg
Entré: Ikke oplyst
Målgruppe: Alle
Ansøgningsfrist: 25. august 2024
Kontakt: dive@studenterhuset.dk



Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her
Kilde: Kultunaut