Sommerkoncert med Christopher

Profilbillede
Anja Nielsen

Fredag den 6. august kan du glæde dig til et brag af en koncert med Christopher udenfor Musikkens Hus i Aalborg. Det er Musikkens Plads, der, med sin beliggenhed ved Limfjorden, danner rammerne for en smuk baggrund for koncerten. Efterfølgende kan den gode stemning og de grønne områder nydes i det omkringliggende område. 

For de fleste, der lytter til popmusik, behøver Christopher ingen nærmere præsentation. Siden 2012, hvor han udgav sit debutalbum "Colors", har han etableret sig som anerkendt dansk kunstner. 

Christopher har optrådt på mange danske festivaler og har tilmed skabt sig en stor karriere i udlandet. Det er blevet til flere albums med mange personlige sange, der viser Christophers udvikling gennem næsten et årti - albums der har fået guld og platin. 

Hans seneste album "My Blood", der blev udgivet, efter at han i februar i år blev far for første gang vidner om stor personlig og musikalsk udvikling.

Koncert i det fri

Så mon ikke publikum vil få rig lejlighed til at synge med på mange af de gamle og nye sange fra Christopher til denne udendørs koncert. 

Christopher er kendt for at optræde med masser af energi, så der venter publikum en stor oplevelse.

Koncerten finder naturligvis sted under hensyntagen til gældende Corona-regler.

Sted: Musikkens Plads 1 (udenfor Musikkens Hus)

Tid: Kl. 21.00

Pris: kr. 380

Billetter kan købes lige her.

Kilde: Redaktionen