Loppemarked i Da Vinci Parken

Profilbillede
Anja Nielsen

Lørdag d. 17. juli kan du måske tjene en skilling på ting, som du alligevel ikke bruger, når Da Vinci Parken lukker op for hyggeligt loppemarked. Om det er børnenes legetøj, spisestellet som du længe har ønsket solgt eller måske en god lænestol – stort som småt kan sælges og ligeledes købes her. Det er gratis at deltage. Husk dog tilmelding.

Traditionen tro, så åbnes der nu igen lørdag kl. 10.00 op for et indbydende loppemarked, hvor der som oftest er mulighed for at finde næsten alt mellem himmel og jord. 

”Så er det på lørdag, at der er loppemarked i Da Vinci Parken. Der er også plads til dig og dine lopper, ” skriver AB Tønnesen således på Facebook.

Små spændende boder med alt fra legetøj til boligartikler, tøj, sko, bøger, blade og andet fra gemmerne er, hvad der kan forvente at møde her, hvis du vælger at gæste parken på denne dag. 

Det er ikke kun beboerne i Da Vinci Parken, der er at finde her. Alle er velkomne. Det kræver dog tilmelding for at opstille sin bod.

Tjen en skilling på dine lopper

Det er organisator AB Tønnesen, der på Facebookgruppen ”Hvad kan du i denne uge Aalborg?” således opfordrer til at tjene en skilling på sine gamle lopper.

Måske har Corona-tiden givet dig ekstra tid til at rydde op i gemmerne, eller måske trænger du bare til at komme på et hyggeligt loppemarked?

Uanset, så løber det hele af stablen lørdag d. 17. juli, hvor der både er mulighed for at få ryddet op i gemmerne samt at tjene en skilling.

Sted: Da Vinci Parken, Aalborg Øst

Dato: D. 17. juli

Tid: Kl. 10.00-15.00

Tilmelding kan ske her

Kilde: Redaktionen