Kom på lækkert cruise på Limfjorden

Profilbillede
Anja Nielsen

Drømmer du om at sidde i solskin på dækket af et imponerende sejlskib – måske med en drink i hånden og nyde synet af Limfjorden, der langsomt glider forbi? Det har du nu muligheden for med havnerundfart på MS Kysten, der disse dage sejler forbi både ikoniske bygninger, Egholm, Fjorbyen samt de mange nybyggerier, der skyder op langs fjorden. 

Om det er i fuldt dagslys, eller når mørket falder på – turen er ganske imponerende. Det skyldes ikke mindst de mange spændende og beundringsværdige bygninger og områder, som MS Kysten passerer langs dens rute. 

Der er mulighed for at opleve Aalborg fra en lidt anden vinkel og ikke mindst med udsigt til vuggende bølger, når dette karakteristiske træskib fra 1940 langsomt glider gennem vandet. 

Turen tager 45 minutter og minder mest af alt om et lækkert cruise.

En spændende rute

Det er ikke kun nybyggeriet langs fjorden, der er værd at kigge på, men i høj grad også ikoniske bygninger som Utzon Centeret og Musikkens Hus, der passeres på turen.

Nyd også synet af både Egholm, Vestre Fjordpark samt Limfjords- og Jernbanebroen. Turen går tilmed forbi Skudehavnen og Nørresundby siden.

Bag roret finder du Klaus Hove Nielsen, der har sejlet siden 1983. MS Kysten erhvervede han i 2004. Han krydrer gerne dit cruise med spændende anekdoter om de mange beundringsværdige bygninger langs ruten.

Lad MS Kysten danne rammerne om et mindeværdigt cruise på Aalborgs populær Limfjord.

Tid: Alle dage i juli og august

Pris: Voksen 75 kr. Børn 3-18 år 60 kr.

Afgange finder du lige her.

Kilde: Redaktionen