Jobopslag: Medarbejder søges til spændende projekt i Psykiatriens Hus

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Psykiatriens Hus i Aalborg ser ind i en periode med ekstra stor travlhed, da vi i forbindelse med et forskningsprojekt udvider målgruppen, der kan få hjælp til koordinering i Psykiatriens Hus. 

Derfor søger vi en medarbejder til et års projektansættelse 15 timer ugentlig, med opstart d. 1. september 2024

Recovery i Psykiatriens Hus 
"Mit liv har haft op- og nedture, fordi min psyke er syg – sådan tænker jeg det. Ligesom et brækket ben eller diabetes. Men jeg kan og vil jo noget trods min sygdom, og her i huset møder jeg en samlet pakke."

Dette inspirerende citat fra en potentielt kommende bruger opsummerer essensen af, hvad Psykiatriens Hus handler om. Vi søger en medarbejder, der deler denne vision om at skabe et inkluderende og støttende sted for mennesker med psykiske udfordringer. En medarbejder, der har øje for husets brugere, og som kan se sig selv i vores åbne indgang, hvor vi tager imod henvendelser fra både borgere, pårørende, fagfolk og foreninger. Det er afgørende, at du har et indgående kendskab til Aalborg Kommune og Psykiatriens i Region Nordjylland. 

Som medarbejder i Psykiatriens Hus har du mangeartede arbejdsopgaver af både praktisk, udviklende og administrativ karakter. Der sker meget i huset her i opstarten og udover vores opgave ind i forskningsprojekter, står vi også overfor at skulle udvikle nye indsatser. Inden længe begynder vi at udvikle et nyt, tværsektorielt tilbud til mennesker med autisme, der har en samtidig psykiatrisk lidelse. Når vi udvikler indsatser i Psykiatriens Hus sker det i tæt samarbejde med medarbejdere fra behandlingspsykiatri og kommune, og med fokus på samskabende processer.

Lidt mere om jobbet og dine opgaver
Du bliver en del af et fast team, bestående af husets leder, en udviklingskonsulent, tre peermedarbejdere og en piccoline. Vi løser de opgaver der opstår, og regner med hinanden. Du vil opleve at blive en del af livligt hus, der består af faste medarbejdere fra Center for Recovery og Samskabelse og en masse medarbejdere fra kommune og psykiatri, som bruger huset, når de har borgere/patienter visiteret hertil. 

Faglig sparring er en integreret del af vores hverdag, ligesom supervision er en helt naturlig måde for os at arbejde med vores faglighed.

Som medarbejder i Psykiatriens Hus har du mangeartede arbejdsopgaver af både praktisk, udviklende og administrativ karakter. 

Du vil primært skulle:

 • Bemande vores Information og telefon og yde en god service for brugere, kollegaer og samarbejdspartnere 
 • Understøtte koordineringen i komplekse forløb med mange aktører 
 • Tilbyde Recoveryorienterede individuelle samtaler til brugere og pårørende – med fokus på det, der giver mening for den enkelte
 • Bidrage i udviklingsprocesser af nye tiltag
 • Varetage administrative opgaver
 • Varetage lettere praktiske opgaver 

Hvem er du?

 • Du er uddannet socialrådgiver eller socialformidler, og har flere års erfaring med tværsektorielt samarbejde
 • Du har indgående erfaring med at afholde samtaler med mennesker, der er ramt at psykisk sygdom eller har psykisk sygdom tæt inde på livet
 • Du har et indgående kendskab til Aalborg Kommunes forskellige afdelinger og indsatser for mennesker der har behov for støttetilbud 
 • Det vil være en fordel, hvis du har særviden indenfor autismeområdet

Derudover:

 • Er du god til at skabe kontakt, du er tålmodig og god til at lytte 
 • Du er udadvendt og evner at møde mennesker åbnet og nysgerrigt 
 • Du trives i et miljø med skiftende opgaver 

Kort om Psykiatriens Hus
Psykiatriens Hus åbnede den 1. februar 2024, og vi bor i den flotte bygning Caroline Smiths Minde, Saxogade 14a og b i Aalborg. Vi er et sted for faglig brobygning mellem Region Nordjylland og Aalborg Kommune samt interesseorganisationer. Her samles regionale og kommunale tilbud og aktører fysisk, og på den måde udviskes tværsektorielle skel blandt andet med fælles forløbskoordinering og rådgivning. Frivillige foreninger for både sindslidende og pårørende får en naturlig plads og gang i huset, ligesom vi vil brede aktiviteter ud til andre faciliteter i lokalområdet.

Huset er et sted for voksne over 18 år, der både er i forløb i Aalborg Kommune og Region Nordjylland. Huset er også for pårørende samt frivillige organisationer og borgere. Brugerrådet er en væsentlig kerne i huset. Brugerrådets formål er, at brugere og pårørende aktivt kommer på banen med holdninger, ideer og ressourcer, så vi sammen kan sætte virkningsfulde ting i gang.

Vores DNA – en del af noget større
Organiseringen af Psykiatriens Hus indebærer et tværsektorielt forretningsudvalg samt et tværsektorielt ledelsesnetværk. 

Du bliver ansat i Aalborg Kommunes Voksensocialafdeling og derved bliver du en del af Center for Socialpsykiatri og Autisme, som er et ud af fem centre i Job og Velfærds Voksensocialafdeling i Aalborg Kommune. Du kan læse mere om vores organisation her:

Har du spørgsmål?
Du er velkommen til at kontakte leder af Psykiatriens Hus, Mette Holm Larsen, på tlf. 25 20 09 37 d. 25. juni mellem 10.00 – 13.00.

Sådan forløber processen
Ansøgningsfristen er d. 30. juni og vi forventer at holde samtaler d. 8. juli 2024 i tidsrummet 09.00 – 15.00.

Ansættelse og løn
Forud for endelig ansættelse indhentes straffeattest og referencer. 

Løn- og ansættelse sker efter gældende overenskomst mellem KL og den forhandlingsberettigede organisation.

Sådan søger du
Send din ansøgning ved at trykke på knappen ”Send ansøgning” og udfyld den formular, som kommer frem. Det er også muligt at vedhæfte bilag som f.eks. ansøgning og CV i begrænset omfang. 

I Aalborg Kommune tror vi på, at mangfoldighed skaber værdi, og vi bruger det potentiale, der ligger i forskelligheden til at løse vores kerneopgave endnu bedre. Vi behandler alle vores medarbejdere ligeværdigt, og opfordrer alle til at søge stillingen – uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold. 

Vores arbejdsplads – kom med på en fantastisk rejse
Som medarbejder i Aalborg Kommune bliver du en del af et stærkt fællesskab, der tæller 16.000 kollegaer og som hver dag udvikler sig sammen for at skabe de bedste resultater for borgere, virksomheder og foreninger. 

Vores kommune – i rivende udvikling
Aalborg vokser hvert år med flere end 1000 nye indbyggere og takket være et handlekraftigt fællesskab, der gør tingene sammen, er der de sidste årtier blevet skabt tusinder af nye arbejds- og studiepladser samt et rigt kultur- og fritidsliv.

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aalborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Tidsbegrænset ansættelse: deltid (15-15 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

www.aalborg.dk, Saxogade 14B, 9000 Aalborg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 30-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6069100

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet