Indendørs sandstrand og skattejagt til børn

Profilbillede
Anja Nielsen

Det er både onsdage og lørdage sommeren over, at Nordkraft byder på Costa del indendørs sandstrand med palmer, strandmøbler samt legetøj for de mindste. I perioden 7. juli til 14. august kan hele familien således nyde sydens lækkerier indendørs lige i hjertet af Aalborg. Snup din plads inden sommeren går på hæld og bliv en hyggelig oplevelse rigere.

Har du stadig dage, hvor du ikke lige ved, hvad sommerferien skal byde på, så kan du glæde dig til at nyde sydlige himmelstrøg lige her i Aalborg. 

Nordkraft har nemlig hver onsdag og lørdag i hele sommerperioden forkælet med intet mindre end en indendørs sandstrand fyldt med alt det, som gør en god strandtur. En halv times skattejagt står nemlig på programmet disse dage, hvor spændingen stiger efter de gode præmier.

Costa del Nordkraft med skattejagt

Der er både strandmøbler til de voksne og legetøj til børnene – så kan det næsten ikke blive bedre. Det skulle da lige være de nedgravede skatte, der er at finde i sandet. 

Dagen byder nemlig på rig lejlighed for at grave sig til gavekort til en forfriskende is, et spændende badedyr eller måske en billet til DGI Husets legeland.

Tag syd på lige her i Aalborg inden sommerferien slutter. Dagen fuldendes naturligvis med lyden af bølgeskvulp.

Der er gratis entre den halve time skattejagten varer.

Se mere information her.

Kilde: Redaktionen