Foredrag om biodiversitetens tilbagegang på Aalborg Tekniske Gymnasium

dato

Tirsdag den 12. november 2024 kl. 19:00 inviteres alle interesserede til Aalborg Tekniske Gymnasium for at deltage i et spændende foredrag om den vilde naturs tilbagegang og mulighederne for at vende udviklingen. Arrangementet er en del af serien Offentlige foredrag i Naturvidenskab og streames live fra Aarhus Universitet.

Vi står overfor en tid, hvor mange dyre-, plante- og svampearter er i tilbagegang, både i Danmark og globalt. Aftenens foredrag vil dykke ned i, hvornår denne nedgang begyndte og hvad årsagerne er. Gennem foredraget vil du lære om naturens spilleregler og få indsigt i, hvordan vi kan hjælpe de truede arter.

Eksperternes indsigtsfulde perspektiver

Tre eksperter vil dele deres viden og perspektiver om biodiversitetens udvikling og udfordringer:

  • Rasmus Ejrnæs, professor i biodiversitet, vil tage os tilbage til en tid med store eksotiske dyr og diskutere vores dybe forhistorie.
  • Hans Henrik Bruun, professor i økologi, vil guide os gennem det historiske landskab fra middelalderen til 1800-tallets industrialisering.
  • Anne Eskildsen, ph.d. i biologi og naturrådgiver, vil fokusere på nutiden og de projekter, der sigter mod at forbedre biodiversiteten i Danmark.
En del af en større initiativ

Dette foredrag er en del af Offentlige foredrag i Naturvidenskab, arrangeret af Aarhus Universitet i samarbejde med Carlsbergfondet. Foredraget streames fra Aarhus og er tilgængeligt i flere byer.

For mere information om foredraget, billeder og eventuel pladsreservation, kan du besøge denne side. Du kan også følge nyhedsbrevet eller de sociale medier for bonusmateriale og kommende foredrag.

Praktisk information
Dato: Tirsdag 12. november 2024
Tid: Kl. 19:00
Sted: Aalborg Tekniske Gymnasium, Friss afd., Nyhavnsgade 14, 9000 Aalborg
Entré: Fri entré
Målgruppe: Alle
Læs mere: Klik her



Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her
Kilde: Kultunaut