Elsebeth Dissing fortæller om tobakspigerne på Hasseris Bibliotek

dato

Tirsdag den 8. oktober 2024 kl. 19.00 kan du opleve Elsebeth Dissing på Hasseris Bibliotek. Dissing vil fortælle om tobakspigerne, Vestbyen og de mennesker, der har inspireret hendes bøger "Tjenerindens Døtre" og "Tobakspigerne".

Elsebeth Dissing vil dele sin viden om tobakspigerne og Vestbyen, og fortælle om de mange spændende mennesker hun har mødt gennem sine 40 år som journalist i Aalborg. Disse møder har været en stor inspiration til hendes bøger "Tjenerindens Døtre" og "Tobakspigerne".

En fortælling fra halvtredserne
Udgangspunktet for fortællingen er en historie, der udspiller sig sidst i halvtredserne i en stor provinsby i Nordjylland. Et dødt spædbarn bliver fundet i fjorden, og samtidig forsvinder en ung pige sporløst. Da det viser sig, at pigen er flygtet fra sin plads som stuepige hos en grosserer, et medlem af byens bedre borgerskab og bosat i byens fineste kvarter, begynder et farverigt opgør mellem provinsbyens magtelite, nye tider og stærke kvinder.

Tilgængelighed
Arrangementet er tilgængeligt for alle, med mulighed for at trække sig tilbage ved behov og niveaufri adgang. Dog er der ikke handicapvenligt toilet eller teleslynge tilgængelig. Du kan læse mere om tilgængeligheden og planlægge dit besøg på Hasseris Bibliotek via dette link.

Har du særlige behov eller spørgsmål til arrangementet, kan du kontakte biblioteket på bibliotek@aalborg.dk eller ringe på tlf. 9931 4300.

Praktisk information
Dato: Tirsdag den 8. oktober 2024
Tid: Kl. 19.00
Sted: Hasseris Bibliotek, Hasseris Bymidte 3, 9000 Aalborg
Entré: 50 kr
Arrangør: Voksne

Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her
Kilde: Kultunaut