Dans dig væk i hede salsarytmer

Profilbillede
Anja Nielsen

Drømmer du om at folde dig ud på dansegulvet og bare følge rytmerne, så byder JUST DANCE Studio på flere events med både afrikanske og latinamerikanske toner sommeren over. Slå dig løs til latino beats og find din indre danser frem, når professionelle instruktører viser dig vejen til de helt rigtige ”moves”. 

Der kan hurtigt komme mere rytme i bentøjet, hvis du vælger at følge trop med JUST DANCE Studioet både fredage og lørdage, hvor professionelle instruktører giver dig en på opleveren.

Måske har du set ”Dirty Dancing” eller andre beundringsværdige film om dans, hvor helt almindelige dødelige vågner op til musikkens smukke rytmer. 

Det kan let blive tilfældet for dig her hen over sommeren, hvor dansestudiet inviterer både unge som ældre, trænede som utrænede med mod på at lære dansens mange spændende nuancer.

Latino fredage og lørdags Dance Parties 

Fredage sommeren over har JUST DANCE Studio latinske danse på menuen. Lørdage bliver derimod en sand dansefest med Wild Night Beats. Der undervises også i afrobeats og samba.

Om det er stemningen, der bliver hed med tætte dansetrin eller om det bliver de lune sommeraftener, der sætter temperaturen – det må tiden vise.

Flere af arrangementerne er gratis. Alle er velkomne. 

Tid: Fredage og lørdage kl. 18.00-22.00

Sted: Jomfru Ane Gade 14, 1TH, 9000 Aalborg

Pris: Nogle events er gratis

Se mere her.

Kilde: Redaktionen
Flere artikler