Souschef – Ansvarlig for kold produktion
Hos Simons Køkken i Skalborg søger vi en struktureret og engageret souschefchef, der kan tage ansvaret for vores kolde produktion i forbindelse med frokostordninger til virksomheder.
Du får en vigtig rolle i at sikre, at kvalitet, planlægning og tempo går hånd i hånd – og du arbejder selv aktivt med i produktionen.
Dine primære ansvarsområder
Daglig koordinering og planlægning i den kolde produktion
Sikre ensartet kvalitet i salater, pålæg og kolde anretninger
Tjek af kundetilpasninger/noter inden udlevering
Forberedelse og køkkenlogistik
Fokus på hygiejne, egenkontrol og orden
Et godt samarbejde med det varme køkken og udbringning
Vi søger dig, som
Har erfaring fra køkken – gerne catering, restaurant eller storkøkken
Trives med ansvar og struktur i hverdagen
Kan holde et højt tempo med kvaliteten i top
Er en holdspiller med god energi
Møder stabilt og er god til at tage beslutninger
Vi tilbyder
Fast fuldtidsstilling på 40 timer pr. uge – primært dagtimer (man–fre)
En tydelig rolle med ansvar og indflydelse
Et stærkt og ambitiøst team omkring dig
Løn efter kvalifikationer
Tiltrædelse snarest – vi indkalder løbende til samtale
Arbejdssted
Simons Køkken, Aalborg
Ansøgning
Send ansøgning og CV til:
info@simon-s.dk
Mærk ansøgningen: Souschef – Kold produktion
INFORMATIONER OM STILLINGEN:
- Arbejdspladsen ligger i:
Aalborg Kommune
-Virksomheden tilbyder:
dagarbejde morgenarbejde
-Arbejdsgiver:
Simon's Diner Transportable ApS, Thomas Olesen Løkkens Vej, 9200 Aalborg SV
-Ansøgning:
Ansøgningsfrist: 22-01-2026;
Se mere her: https://job.jobnet.dk/find-job/3e1956bc-8575-4b3c-ad10-77ada6369ac1