Bliv paramediciner i Region Nordjyllands dynamiske præhospitale enhed

dato

Paramedicinere eller ambulancebehandlere, som ønsker at videreuddanne sig til paramediciner, søges til Øvrige Præhospitale Enheder (ØPE) ved Den Præhospitale Virksomhed.

Region Nordjylland anvender paramedicinere i en dynamisk opgaveportefølje og ØPE har de sidste år gennemgået en udvikling af både akutte og subakutte opgaver. Til eksempel medbringer paramedicinerenhederne ultralydsudstyr, CRP-målere og mobilt blodprøveudstyr.

Paramedicinerne i ØPE skal have en høj faglighed, da de enten arbejder alene, eller støtter primærambulancernes opgaveløsning.

Det kræver erfaring og solid faglighed samt evne og vilje til relations arbejde med skiftende ambulancebesætninger og andre sundhedsfaglige aktører både kommunalt og regionalt, f.eks. praktiserende læger, praksissygeplejersker, akutmodtagelserne og hjemmesygeplejersker. Du skal have høj evne til samarbejde, samtidig med at du skal kunne tage hurtige kliniske beslutninger. Desuden skal du besidde disciplin til at opretholde egen faglighed i din overvejende selvstændige hverdag.

Er du ambulancebehandler, og ønsker du at uddanne dig til paramediciner, er dette også en mulighed for dig. Som ambulancebehandler arbejder og kører du sammen med en række lægekonsulenter i lægebilen. Du kører med fra Hjørring eller Aalborg. Her vil du deltage i en bred vifte af opgaver og samarbejder med forskellige sundhedsfaglige aktører. Du bliver prioriteret til uddannelsen som paramediciner, og vil dermed være sikret rotation på paramedicinerbilerne i fremtiden.

Akutlægebilens formål er at bringe højt kvalificeret lægehjælp ud til den alvorligt syge patient hurtigst muligt. I akutlægebilen findes forskelligt avanceret behandlingsudstyr, der gør, at behandlingen af patienten kan startes så snart akutlægebilen ankommer.

Der er mulighed for kompetenceudvikling og efteruddannelse, og vi forventer, at du har, eller erhverver dig ALS og AMLS, samt kurser i farmakologi og sygdomslære/anatomi/fysiologi indenfor en årrække.

Der er fast planlagt efter- og vedligeholdelsesuddannelse i form af casedage internt i Den Præhospitale Virksomhed. 

Vagtformen er døgnbemanding, hvor du arbejder hvert 5. døgn, samt en månedlig afløservagt, hvor du kan blive tilkaldt til alle regionens baser.
På lægebilen, i AMK og på Den Præhospitale Visitationsenhed (PVE)  er der 8 og 12-timersvagter.

Vi søger bredt i hele ØPE, hvorfor du bedes lave en baseprioritering i din ansøgning.

Hvis du vil vide mere
Læs mere om Den Præhospitale Virksomhed: www.dpv.rn.dk

Ansættelsesproces og tidsplan
Ansættelsessamtaler afholdes 11. december 2024.
Løn og ansættelsesforhold i henhold til gældende FOA overenskomst.
Ansøgningen sendes sammen med følgende bilag:
- Dokumentation for kørekort (for- og bagside).
- CV
- Svendebrev
- Dokumentation for øvrig godkendt uddannelse.
- Autorisations ID

Om Region Nordjylland
Vi er ca. 15.000 meget forskellige medarbejdere, der hver dag leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge jobbet - uanset etnisk baggrund, køn, seksuel orientering, handicap, religion eller alder. Læs mere om os på www.rn.dk.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aalborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Region Nordjylland, Hjulmagervej 20, 9000 Aalborg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 08-12-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6153628

Data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet