Unik funkisvilla beliggende i attraktive Hasseris

dato

Unik, arkitekttegnet funkisvillla med fantastisk atriumgård

Kom nærmere:
Kong Christians Alle 44, Hasseris, 9000 Aalborg

Villaen er kendt som "Ønskehuset", er opført i forbindelse med "Nordjyske Udstilling" i 1933. Den arkitekttegnede funkisvilla var foran sin tid, og blev opført som hovedgevinsten ved udstillingen. Siden hen er en renovering af ejendommen blevet belønnet med "Ros-prisen" for den nænsomme og smukke udførsel.

Arkitekturen er elegant og gennemført af arkitekterne Odgaard og Glahn. Det flade tag, de asymmetrisk placerede vinduer og de rene linjer uden overflødig pynt er alt sammen elementer, der kendetegner 30'ernes funkis arkitektur, hvor lys og luft blev helt centrale komponenter. Alligevel byder mange detaljer sig til. To nuancer af mursten og en flot pudset bagvæg mod den charmerende gårdhave skaber kontraster ved den ellers så stilrene ejendom. Garagen med udhus matcher det hele, og særligt atriumgården kan siges at betegne boligens sjæl og hjerte.

Villaens 2 vinkel udgør sammen med garagen og havemuren den perfekte ramme om den solrige atriumgård, hvor udelivet kan nydes dagen lang. Her kan I grilleåret rundt, og de lange sommeraftener kan nydes i læ og helt privat.

Villaen er beliggende lige der, hvor skoven, Kunsten og Hasseris mødes. Her er I tæt på det hele, og blot få minutters gang fra skole og Aalborg Centrum.

Ønsker I at se denne bolig, så book en fremvisning på tlf. 72 100 128

Støt lokalt og giv Ejendomsmæglerne Hansen & Thofts Facebookside et like og følg med i, hvad der ellers sker.

Du kan også se mere om Ejendomsmæglerne Hansen & Thoft på deres hjemmeside.

Kilde: https://www.facebook.com/1061033469363220/posts/1061148996018334