Ugens bolig i Aalborg

Kilde: John Frandsen Aalborg
Profilbillede
Michael Juul Sørensen mj@vores-mediehus.dk
Annoncørbetalt

PRÆSENTERES I SAMARBEJDE MED EJENDOMSMÆGLERFIRMAET JOHN FRANDSEN

Poseidonvej 74, 9210 Aalborg SØ

Klassisk hus til den lille familie
Både udsigten og den praktiske plantegning er med til at hive Ugens Bolig helt i top. Her er den perfekte bolig for familien, der både vil have god plads og ro omkring sig. 

Boligen er fra 1980 og de 159 kvadratmeter er bygget i klassisk rødsten. Også plantegningen er helt klassisk med tre værelser, bryggers, to badeværelser, køkkenalrum og vinkelstue med højt til loftet. Den moderne planløsning byder på minimal spildplads, og hvis familien undervejs skulle vokse, er der gode muligheder for at lave et tredje værelse i nogle af stuens kvadratmeter.

Børnevenligt kvarter
Huset ligger højt i Gug og har frit udsyn over Visse, Kongshøjskoven og den lange horisont, og stuens store vinduespartier giver mulighed for bare at læne sig tilbage i sofaen og falde i staver over udsigten. 

Fra stuen er der udgang til terrassen og en dejlig nem og børnevenlig have. Derudover er der stisystem direkte til Gug Skole, så børnene selv kan gå sikkert frem og tilbage. Der er heller ikke langt til hverken daginstitutioner eller indkøb i Gug, ligesom der kun er 6 kilometer ind til Aalborg Centrum.

Se flere billeder af boligen her

Flere artikler