Torben Kristensen var ikke et sekund i tvivl om, at Mæglerhuset i Aalborg var den rette arbejdsplads for ham

Foto: Privat. Ejendomsmægler og butikschef i Mæglerhuset Aalborg, Torben Kristensen.
Profilbillede

Mæglerhuset Aalborg slog dørene op på Vesterbro i januar 2020 som den fjerde butik i rækken. Torben Kristensen arbejder til dagligt som butikschef hos Mæglerhuset Aalborg - mød ham her:

Der er nu gået to år siden Torben startede i mæglerforretningen. Den dygtige ejendomsmægler og butikschef fortæller, hvordan rejsen startede i sin tid:

“Jeg blev kontaktet af Thomas (en af indehaverne), som ville invitere på en uforpligtende frokost, hvor vi kunne udveksle forventninger til et evt. samarbejde. Jeg var i en uopsagt stilling hos en anden ejendomsmægler, hvor jeg havde været de seneste 10 år. Skulle jeg prøve noget andet en dag, så var jeg ikke i tvivl om, at de skulle være hos Mæglerhuset."

"Så da jeg fik fremlagt Mæglerhusets strategi og plan, var jeg ikke så meget i tvivl - så vi blev hurtigt enige om et fremtidigt samarbejde,” fortæller Torben.

Derfor kan Torben i dag kalde sig ejendomsmægler og butikschef i Mæglerhuset Aalborg. Det betyder, at Torben til dagligt varetager følgende opgaver i virksomheden:

“Jeg er butikschef i Mæglerhuset Aalborg, men fungerer i det daglige som ejendomsmægler i tæt samarbejde med de to øvrige mæglere i butikken.”

Når Torben bliver spurgt, hvad det bedste er ved at arbejde i Mæglerhuset Aalborg, lyder svaret:

“Jeg vil meget gerne fremhæve det sociale arbejdsmiljø her i firmaet. Alle har det godt med hinanden, og der er meget stor opbakning til deltagelse i arrangementer, både faglige og sociale."

"En anden fordel er, at konceptet er at styrke de enkelte butikker - frem for at "bekrige" hinanden, så medarbejderne er motiveret for at sende kunder i en anden butiks markedsområde. Der er selvfølgelig også et fælles mål om at opnå en samlet succes og mål.”

Ét særligt tiltag står frem, når Torben tænker på dagligdagen i Mæglerhuset Aalborg.

“Vi har ved opnåelse af vores budgetter besluttet, at der arrangeres en social skitur med alle fra firmaet i en forlænget weekend i starten af januar. Det er fantastisk at se, hvor meget dette betyder for de ansatte - og at se, hvor stor opbakningen er hertil. Dette er i den grad også medvirkende til det gode forhold i de enkelte butikker og på tværs af afdelingerne."

"Hvad enten det drejer sig om at overraske en kollega på en fødselsdag, samle ind til en barselsgave eller deltage i et socialt arrangement, så er der stort set altid 100% opbakning og ønske om deltagelse.”

Du finder meget mere om Mæglerhuset Aalborg på deres Facebookside og hjemmeside.

Besøg Mæglerhuset Aalborg på Vesterbro 48, 9000 Aalborg.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Mæglerhuset Aalborg // Torben Kristensen