BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet
Vil du være med til at lave spændende mad, udvikle bæredygtige madkoncepter og understøtte Danmarks bedste erhvervsuddannelser? I så fald har du chancen for at blive en del af et travlt og ambitiøst køkkenteam, som brænder for at fylde elever og medarbejderes maver med dejlig næringsrige mad.
I dagligdagen bliver du som kok en del af vores madproduktion, hvor vi leverer både varme og kolde retter til TECHCOLLEGEs kantiner. Kantinerne besøges af vores ca. 3000 årselever og 600 medarbejdere, ligesom vi betjener op til 300 beboere på vores skolehjem. Derfor skal du være klar på en travl og omskiftelig hverdag, hvor menuerne hele tiden skifter. Det kræver fleksibilitet og kreativitet.
Vi fylder maverne på fremtidens håndværkere, og de er sultne. Men vi ser det samtidig som vores opgave på én gang at levere effektiv madproduktion og spændende kulinariske oplevelser. Det forventer vi, at du bliver en aktiv medspiller i.
Herudover arbejder vi med nedbringelse af madspild, ”too good to go”, og ”jord til bord koncepter”, så erfaring med- og interesse for bæredygtig kantinedrift vil være et kæmpe plus.
Jobprofil
Arbejdsopgaverne vil primært bestå af:
- Salg og servering
- Opfyldning og bestilling af varer
- Forberedelse og opbakning
- Lettere køkken arbejde
- Indflydelse på sortiment og udvalg
- Elev kontakt
- – og ikke mindst at sørge for at vores gæster får en skøn oplevelse.
Vi forventer, at du har erfaring med kundeservice, trives med flere bolde i luften, er god til at arbejde selvstændigt og altid har et smil på læben.
Personprofil:
- Du har erfaring som kok
- Du er serviceminded til fingerspidserne
- Du er struktureret og selvstændig
- Du har overblik og ordenssans
- Du har gå-på-mod og er initiativrig
- Du er energisk og har et positivt livssyn
Desuden er det et krav, at du har kørekort.
Som ansøger til denne stilling skal du forvente en travl hverdag. Du skal være omstillingsparat, turde tage ansvar og sætte en ære i at give gæsterne den absolut bedste oplevelse, når de besøger TECHCOLLEGEs kantiner.
Vi tilbyder
- Et stærkt team af motiverede og muntre kolleger med lune, loyalt sammenhold, en god stemning og højt til loftet
- Plads i et kreativt driftskøkken, hvor vi hele tiden arbejder med at optimere og hæve kvaliteten
- Du vil få kompetente og engagerede kollegaer, som glæder sig til at hjælpe dig godt i gang
- Stor indflydelse på din egen dagligdag
- Gode løn- og ansættelsesvilkår
Ansættelse
Der er tale om en fast stilling på 37 timer om ugen i tidsrummet mandag til fredag fra kl. 06:00 til kl. 13:30.
Der forekommer aftenarbejde som deles med kollegaer, som er mandag til fredag fra kl. 12:00 til kl. 20:00 ca. hver 6. uge. Arbejde uden for normal arbejdstid kan forekomme, når der er specielle arrangementer på skolen.
Ansættelse og aflønning sker på grundlag og i henhold fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer (OAO-S fællesoverenskomsten)
Tiltrædelse
Stillingen ønskes besat hurtigst muligt og senest den 1. august 2023.
Ansættelsessamtaler forventes afholdt torsdag den 22. juni 2023.
Yderligere oplysninger
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at henvende dig til servicechef Klaus Farum Kjærgaard på tlf. 2526 6340.
Ansøgning
Vi modtager kun ansøgninger via vores rekrutteringssystem. Send din ansøgning ved at klikke på linket nederst på siden https://techcollege.dk/kontakt/ledige-stillinger/
Ansøgningsfrist er søndag den 19. juni 2023 kl. 12:00.
Vi glæder os til at høre fra dig.
INFORMATIONER OM STILLINGEN:
- Arbejdspladsen ligger i:
Aalborg Kommune
-Virksomheden tilbyder:
Fastansættelse: fuldtid
-Arbejdsgiver:
TECHCOLLEGE, Øster Uttrup Vej, 9000 Aalborg
-Ansøgning:
Ansøgningsfrist: 19-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet
Ved skriftlig henvendelse: https://www.innomate.com/InnomatePublicPagesMedarb/JobNotice.aspx?CompanyId=tcaa&JobNoticeId=906
Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5841329