Teamkoordinator til natholdet i køkkenet på Siemens Gamesa

Profilbillede
dato

Mad lavet af råvarer i sæson, faglig stolthed og fantastiske kolleger. Lyder det som ingredienserne til dit næste job?

Så er det måske dig, der skal være team koordinator hos Food & co, hos Siemens Gamesa i Aalborg Øst - og sørge for, at produktion, kvalitet og gæsteoplevelse er i top.

Compass Group – hjemmelavet mad og bæredygtighed i fokus

Hos Compass Group sørger vi for forplejningen til en bred vifte af virksomheder. Vi driver 380 kantiner i Danmark – og fælles for dem alle er, at det sunde og bæredygtige er omdrejningspunktet.

Bliv midtpunkt for både dine medarbejdere og kollegaer

Jeres opgave som nathold er primært at forbedere til dagsholdet, samt servering af morgenmad. I er ikke alene en vigtig brik i den samlede dagsproduktion, i skal også forkæle jeres gæster om natten. Derfor er i en undværlig del af huset, når du og dine medarbejdere kokkererer jer lige ind i gæsternes hjerter.

Du skaber fundamentet i kantinen sammen med fantastiske kolleger

Som teamkoordinator ved du hvad det vil sige at være god til at motivere dine kolleger og få dem til at trives og shine. Teamet som arbejder om natten består af 6 friske natteravne. Samlet består vores køkken team af 55 stærke kollegaer, som er fordelt på forskellige vagter i løbet af døgnet.. Du bidrager med god energi og motiverer dine kollegaer til at følge dig mod jeres fælles mål. Det gør du med en klar retning og ved at sætte standarden for, at I behandler hinanden med respekt, opbygger teamånd og udvikler jer. Det er sådan vi udøver god ledelse i Compass Group og vi sørger for at både du og dine kolleger bliver klædt på i jeres rolle.

På de interne linjer sikrer du driften af køkken og satellitkantiner om natten, trivslen blandt kollegerne og egenkontrol bliver udført.

På de eksterne linjer sikrer du, at vores 2000 gæster fordelt døgnet rundt og i 4 kantiner, er i fokus og værtskab er i højsæde for at vores gæster føler sig velkommen, når de går om bord i jeres buffet.

Gæsterne vil i kantine blive mødt af en appetitvækkende duft og en lækker buffet hvor der også er tænkt på smag, faver. Vi er stolte af at sige vi laver næsten alt selv, vi hakker selv vores kød, skræller kartofler, sylter, bager brød og meget andet.

Madøre med stor forkærlighed for ledelse og udvikling

Du ved, at bæredygtighed ikke kun handler om mad, men også om trivsel. Du er nemlig udstyret med en stor portion empati – og derfor nyder dine kolleger at arbejde sammen med dig.

Og så forestiller vi os, at du:

  • har en baggrund som kok eller cater
  • har et bankende hjerte for koordinering af opgaver og kundepleje samt erfaring fra tilsvarende stilling
  • er observant og har en god fornemmelse for, hvilken mad der gør gæsterne glade
  • er en foodie, der ikke kan lade være med at følge trendsene – så dit køkken hele tiden udvikler sig.
  • Har en god solid ledelses erfarring fra tidligere jobs.

Har vi vækket din appetit?

Send os derfor dit CV og et par ord om dig selv allerede i dag, da vi løbende holder samtaler. Her afklarer vi også nærmere, hvornår du har mulighed for at starte op.

Vi kan ikke vente med at høre fra dig!

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aalborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Compass Group Danmark A/S, Rued Langgaards Vej, 2300 København S

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 26-05-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6037963

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet