SushiMania står for en unik sushioplevelse med fokus på bæredygtighed og nordjyske priser

Bland-selv sushi (Foto: SushiMania)
Profilbillede
dato

Siden 2009 har det unikke sushikoncept, SushiMania, forsynet danskerne med lækker sushi og en helt ny tilgang til at vælge og blande sine egne favoritvarianter. Grundlæggeren Peter startede denne spændende rejse i Aalborgs populære madgade, Reberbansgade, som svar på aalborgensernes behov for mere fleksibilitet og valgmuligheder inden for sushi.

I 2009 åbnede SushiMania som Danmarks første Pick'n'mix sushi-butik, hvor kunderne kunne sammensætte deres egen sushi, præcis som man ville gøre i en slikbutik. Konceptet blev en stor succes, og siden da er det gået stærkt.

I dag er Nathalie Ina Kühl direktøren for SushiMania og har allerede oplevet en spændende udvikling i virksomheden.

SushiMania har tidligere været Danmarks største sushikæde målt på antallet af butikker. Dog blev de nødt til at træffe en svær beslutning i 2022 og afslutte samarbejdet med en franchisetager, der ikke levede op til deres værdier. Dette resulterede i en halvering af kæden på det tidspunkt, fortæller Nathalie Ina:

“Vi er nu i gang med at genopbygge og lære af de fejl, vi begik i opstartsfasen.”

Virksomheden er i hurtig vækst, og i januar 2023 skete der et generationsskifte, hvor Nathalie Ina Kühl, der siden 2017 havde været medejer, købte rettighederne og driften af kæden.

Hun overtog stafetten med en ny vision om at gøre SushiMania til Danmarks største sushikæde igen og samtidig gøre den mest bæredygtige.


(Foto: SushiMania)

Green Restaurant-certificeret sushikæde
Flere af SushiManias butikker er Green Restaurant-certificerede, og virksomheden har en stærk forpligtelse til socialt ansvar. SushiMania er kendt for at tilbyde frisk sushi, hvor kunderne selv kan vælge stykkerne.

Deres fisk og skaldyr, der anvendes i deres sushi, har været bæredygtigt certificeret siden 2012, og risene er økologiske og kommer fra Italien. Man har truffet nogle bevidste beslutninger, for at sikre at kvaliteten er i top.

“Vores laks kommer fra Hirtshals og vores yellowtail fra Hanstholm, da vi har taget en aktiv beslutning om ikke at bruge tun, der er udrydningstruet og i øvrigt skal fragtes langt for at nå hertil.”

Udover det brede udvalg af sushi med laks, sprøde tempurarejer, velfærdskylling fra Happy Chicken Project og vegetariske muligheder, tilbyder de også børnemenuer samt side-orders som sprøde rejer, kylling, tangsalat og edamamebønner.

Stil krav til din sushi
Nathalie Ina Kühl fremhæver også nogle af de værdier, hun har været med til at implementere i sushikæden.

“Vi bestræber os på hurtig service, nordjyske priser og en generel nordjysk tilgang til tingene er vigtige elementer i konceptet. Det skal simpelthen være ordentligt.”

Kunderne skal tilmed have mulighed for at tilpasse deres sushi-oplevelse efter egne præferencer:

“Vores koncept er kendetegnet ved, at man ikke behøver bestille i forvejen, men kan blande på stedet. Herudover kan man forudbestille via vores egen app samt hjemmeside,” fortæller Nathalie Ina og uddyber

“Stil krav til din sushi - det gør vi,” afslutter Nathalie med stolthed.

Du finder meget mere om SushiMania på deres Facebookside.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: SushiMania