BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet
Vi søger 2 speciallæger med tiltrædelse den 01.12. 2024 eller efter aftale. For os optimalt en overlæge og en afdelingslæge, men anden kombination kan komme på tale.
Der skal selvfølgelig ansøge enkeltvis, men vi vil respektere såfremt ansøgning er på betingelse af ansættelse af anden speciallæge kollega.
Af ansøgningen skal fremgå om der søges overlægestilling eller afdelingslægestilling, idet ansættelsesprocesserne vil foregå adskilt.
Fakta om Gynækologisk-Obstetrisk afdeling, Aalborg Universitetshospital
Specialet er funktionelt opdelt i 6 områder med hver sin ledende overlæge, der refererer til cheflægen:
1. Benign gynækologi
2. Uro-gynækologi
3. Gynækologisk onkologi
4. Føtalmedicin
5. Obstetrik
6. Reproduktionsgynækologi
Afdelingen har højt specialiserede- og/eller regionsfunktioner indenfor alle seks fagområder jf. specialeplanen.
Der modtages såvel elektive som akutte patienter til indlæggelse. Gynækologisk-Obstetrisk afdeling har egen akutfunktion og modtagelse for både gravide og akutte gynækologiske patienter. Specialet har følgende sengeafsnit: 10 gynækologiske senge med dagkirurgiske senge, 4 svangre senge, 8 familiebarselssenge, 3 fødemodtagelsessenge og 16 barselssenge + vugger. Specialets fødegang har 12 fødestuer. Fertilitetsklinikken er fysisk adskilt fra afdelingen.
Den lægelige bemanding består af 26 speciallæger, inklusiv 6 ledende overlæger og derudover cheflægen og 2 professorer. Afdelingen har i gennemsnit 20 uddannelsessøgende læger ansat.
Specialet har ca. 9000 gynækologisk-obstetriske indlæggelser og ca. 3200 fødsler. Ambulante undersøgelser udgør ca. 65000 konsultationer samt 18000 virtuelle kontakter i de gynækologiske og obstetriske afsnit inkl. ultralydsambulatoriet, Inkontinensklinik og Fertilitetsklinik. Den operative kapacitet udgør godt 9000 indgreb.
Afdelingen har en velfungerende forskningsenhed med 2 professorer med for tiden 4 Ph.d.-studerende tilknyttet. Afdelingen er involveret i mange forskelligartede forskningsprojekter.
Afdelingen er normeret til 2 uddannelsesansvarlige overlæger samt 2 yngre uddannelseskoordinerende læger (UKYL).
Afdelingen er uddannelsesafdeling til hoveduddannelse i gynækologi og obstetrik og underviser derudover læger til almen praksis i gynækologi og obstetrik. Afdelingens læger deltager i undervisningen af medicinstuderende på bachelor- og kandidatniveau. Alle afdelingens læger forventes at deltage i uddannelsesopgaverne for læger under uddannelse. Alle læger forventes desuden at deltage i klinikkens interne undervisning. Afdelingen deltager derudover i undervisning og uddannelse af sygeplejepersonale og jordemoderstuderende.
Du kan læse mere om afdelingen på Aalborg Universitetshospital :
Gynækologisk-Obstetrisk afdeling, Aalborg (www.rn.dk)
Organisatorisk placering
Du vil få funktion i benign gynækologi.
Vi tilbyder
Et spændende job på en travl universitetsafdeling. Du vil blive en del af et flittigt og dygtigt team i en afdeling, der er i udvikling fagligt såvel som organisatorisk. Det operative område omfatter hysterektomi og myomektomi, både robotassisteret og konventionel laparoskopisk, hysteroskopi samt laparoskopisk behandling af gynækologiske lidelser.
Du vil blive placeret i det benigne team afhængig af dine interesseområder og dine kvalifikationer. Der vil være mulighed for oplæring i robotassisterede operationer. Du vil få vagtforpligtelse i forvagtslaget eller bagvagtslaget afhængig af dine kvalifikationer. Vagtarbejdet omfatter både gynækologi og obstetrik.
Der er i afdelingen fokus på uddannelse, forskning og faglig udvikling, herunder et tæt samarbejde med Aalborg Universitet samt samarbejdspartnere i hele landet. Der er særdeles gode muligheder for at deltage i nationale, såvel som internationale møder, og der stilles et personligt kursus budget til din rådighed. I forbindelse med Nyt Aalborg Universitetshospital flytter afdelingen i nye lokaler i 2026.
Vi forventer
At du har en åben og søgende tilgang til, hvad der rører sig indenfor faget og har bred interesse indenfor såvel gynækologi som obstetrik.
At du har en innovativ tilgang til udviklingen af arbejdsgange på hospitalet og til samarbejdet på tværs af faggrupper og internt i teamet. Det faglige arbejde er organiseret således, at det enkelte patientforløb styres og følges af de forskellige faglige teams med overvejende forankring hos den samme speciallæge under hele patientforløbet.
Til gengæld garanterer vi et stærkt engageret hold af læger, sygeplejersker, jordemødre og sekretærer med fokus på et godt arbejdsmiljø.
Kompetencer indenfor robotkirurgi vil blive prioriteret.
Kvalifikationskrav
Speciallæge i gynækologi og obstetrik. Den faglige bedømmelse af ansøgeren vil ske på baggrund af ansøgerens oplysninger om egne kompetencer inden for hver af de 7 lægeroller:
Medicinsk ekspert
Kommunikator
Samarbejder
Professionalisme
Leder/administrator
Sundhedsfremmer
Akademiker
Ansættelsesform
Overenskomstansættelse i henhold til overenskomst mellem Danske Regioner og FAS afhængig af kvalifikationer.
For yderligere info
Ledende overlæge, benign team, Annemette Jørgensen tlf. 97663032
Konstitueret cheflæge Steffen Helmer Eg Kristensen tlf. 31450477
Ansøgningsfrist
17.11.24
Samtaler forventes afholdt ultimo november
Om Region Nordjylland
Vi er ca. 15.000 meget forskellige medarbejdere, der hver dag leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge jobbet - uanset etnisk baggrund, køn, seksuel orientering, handicap, religion eller alder. Læs mere om os på www.rn.dk.
INFORMATIONER OM STILLINGEN:
- Arbejdspladsen ligger i:
Aalborg Kommune
-Virksomheden tilbyder:
-Arbejdsgiver:
Region Nordjylland, Reberbansgade 15, 9000 Aalborg
-Ansøgning:
Ansøgningsfrist: 17-11-2024; - ansøgningsfristen er overskredet
Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6133358