Spændende stilling som IT-sikkerhedskonsulent i Region Nordjylland

Profilbillede
dato

Er du klar til et spændende og meningsfyldt job indenfor sikkerhed? Vil du være med til at forankre den centrale sikkerhedsovervågning, så Region Nordjylland kontinuerligt leverer sikker og stabil IT Drift til vores hospitaler? Er du klar til at blive en del af et ambitiøst team, der prioriterer faglighed og udvikling højt? Så er her en unik mulighed for at gøre en forskel, arbejde med kritisk infrastruktur, og blive en del af sundhedssektoren i Danmark.

Din hverdag hos os:
Som IT-sikkerhedskonsulent bliver du endnu en vigtig brik i Region Nordjyllands Security Operations Center, hvor der er fokus på sikker håndtering af it-systemer og it-infrastruktur og dermed både medarbejder- og patientsikkerhed. Herudover er du med til at medvirke i udviklingen af teamets opgaver og være med til at udvikle og forbedre it-sikkerheden i Region Nordjylland. Vi vil lægge vægt på, at du:

 • Forstår værdien af det tværfaglige samarbejde og vidensdeling
 • Læner dig frem i opgaveløsningen og driver det til mål
 • Kan arbejde selvstændigt såvel som i tværfaglige teams
 • Synes det er spændende at være opsøgende

Om jobbet:
Som IT-sikkerhedskonsulent i Security Operations Center vil dine primære arbejdsopgaver bl.a. være:
 • Overvåge, vedligeholde, tilpasse og udvikle regionens sikkerhedssystemer (må gerne også have en lille udvikler i maven).
 • Håndtere og tilpasse alarmer fra NDR-teknologier
 • Analysere trafik og logs fra relevante kilder
 • Udføre sårbarhedsskanninger samt rapportering på dette.
 • Behandling af trusselsefterretninger fra Center for Cybersikkerhed, Sundhedssektorens DCIS og andre tjenester
 • Tæt samarbejde på tværs af hele Region Nordjylland IT samt sparring med andre regioner
Du bliver en del af et stærkt fagligt miljø, hvor vi arbejder målrettet inden for Cyber- og Informationssikkerhed, i en afdeling som er uformel og dynamisk. Du vil være med til at sætte dagsorden for sikkerhedsovervågning i sundhedssektoren, samt arbejde agilt med opgaver og udfordringer.

Om dig:
Det er din interesse og nysgerrighed indenfor sikkerhedsovervågning der er vigtigst. Din uddannelsesmæssige baggrund kan have udspring i mange uddannelser, men du har måske gennemført en relevant IT-uddannelse som f.eks. it-teknolog, datamatiker, datalog, ingeniør eller lign. – alternativt har du gennem erhvervserfaring oparbejdet relevant teknisk indsigt. Desuden ser vi:
 • Du har praktisk og teoretisk viden om netværk, operativsystemer og sikkerhedsprotokoller
 • Du skal kunne analysere tekniske situationer og trusselsdata
 • Du har forståelse af angrebsmetoder og kan forudsige mulige fremtidige angrebsveje
 • Du har evnen til at skrive scripts (f.eks. PowerShell) til automatisering
 • Fordel hvis du har arbejdet med NDR-teknologier

Vi ser gerne at du er god til at kommunikere klart og forståeligt samt er serviceminded. Du forstår desuden vigtigheden af at dokumentere og følge op på dine opgaver til gavn for teamet, Region Nordjylland og borgerne. Derved er det en fordel hvis du har erfaring med ServiceNow, JIRA og Confluence som arbejdsværktøjer til at understøtte dette.

Hvad tilbyder vi?
Du bliver en del af et kompetent, uhøjtideligt og travlt arbejdsmiljø, hvor du får mulighed for at arbejde med spændende og udviklende opgaver. Du får en bred kontaktflade og et tværorganisatorisk samarbejde internt i Region Nordjylland og også samarbejdsrelationer på tværs af regionerne. Vi tilbyder en stilling, hvor mulighederne for at bidrage og få indflydelse er store.

Det praktiske:
Stillingen er en fuldtidsstilling. Der refereres til vicekontorchef Michael Lohff Routhe, som også kan kontaktes for nærmere information eller aftale om en telefonsamtale på m.routhe@rn.dk

Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst og konkret lønforhandling med den forhandlingsberettigede organisation.

Ansættelsessamtaler afholdes løbende med jobstart hurtigst muligt.

Om Digitalisering og IT:
Digitalisering og IT har 250 kompetente medarbejdere som understøtter og videreudvikler digitalisering af hele Region Nordjylland. Vi leverer sikker og stabil drift døgnet rundt til ca. 15.000 brugere og 12.000 it-arbejdspladser på regionens hospitaler, institutioner og administration.

For at komme i betragtning til stillingen, skal du søge jobbet ved at klikke på SØG JOB. Kun ansøgninger som er sendt via vores hjemmeside tages i betragtning.

Om Region Nordjylland
Vi er ca. 15.000 meget forskellige medarbejdere, der hver dag leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge jobbet - uanset etnisk baggrund, køn, seksuel orientering, handicap, religion eller alder. Læs mere om os på www.rn.dk.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aalborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Region Nordjylland, Hadsundvej 190, 9000 Aalborg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 09-08-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6069147

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet