Slut med donutbutikker i Aalborg

Profilbillede

På under to år er Aalborg gået fra nul til fire donutbutikker og igen tilbage til nul. En trend er nået til sin ende nu, hvor den sidste tilbageværende butik har valgt at lukke.

I mere end et år har aalborgenserne kunne nyde godt af de populære donutbutikker, der begyndte at dukke op i Aalborg i 2020. 

Og for de personer, der endnu ikke har haft fornøjelsen af den søde spise, så kan det oplyses, at donuts er en slags kage som er en blanding mellem pandekage og brød med et hul i midten. Toppen er ofte dekorativ med sukker og glasur i flere farver.

Aalborg har ikke tidligere haft disse butikker i bybilledet, men pludselig dukkede hele fire butikker op i løbet af kort tid. Aalborgenserne tog den nye spise til sig og i bedste amerikaner-stil blev det helt kult at spise donuts.

Lukkede én efter én

De fire donutbutikker er ikke længere stedet at finde sine søde sager – nu, hvor også den sidste af slagsen, La Donuteria i Nørregade, lukker her i starten af det nye år.

Måske er tiden også til lidt sundere spisevaner – i hvert fald for de aalborgensere, der har sunde nytårsforsætter. 

Hører du til dem, så kan du glæde dig over, at Aalborg har masser af spisesteder med også de lidt sundere menuer nu, hvor donut-æra’en i Aalborg er slut.

Kilde: Aalborg:Nu