Skøjtebanen åbner igen på C.W. Obels Plads

Profilbillede

Fredag d. 3. december bliver en stor dag for midtbyen, og du kan godt begynde at glæde dig, hvis du har hang til sjov på skøjter. Skøjtebanen på C.W. Obels Plads midt i Aalborg åbner nemlig igen i år med sin hyggelige belysning og atmosfære omkranset af historiske bygninger. En hyggelig aktivitet for hele familien – store som små.

Den var savnet i vinteren 2020, hvor Corona’en havde tag i befolkning og byliv, men nu er den tilbage – den næsten ikoniske skøjtebane på C.W. Obels Plads i Aalborg midtby.

Det var været en sand tradition år efter år, at byens borgere har kunnet muntre sig med denne vinteraktivitet. En helt ny bane fandt da også vejen til bymidten i 2019 efter hårdt pres fra byens borgere, da den gamle bane ikke kunne mere.

Og nu skal den nydes, den nye bane, og det samme skal den helt specielle stemning, som netop C.W. Obels Plads også er kendt for med sit summende caféliv og de smukke historiske bygninger.

Ren hyggestemning

Der er dømt vinter med hyggestemning i Aalborg 2021. Ikke alene kan du som aalborgenser og besøgende i byen glæde dig til en tur på skøjter, men også det store julemarked.

Her er der planer om, at julemarkedet, der traditionen tro finder sted på Gammeltorv, i år skal spredes mere ud over byen og strække sig til Nytorv – eventuelt med en del af Budolfi Plads, der også omdannes til et sandt julemekka.

Der er masser at glæde sig til i Aalborg, når julen nærmer sig, og skøjtebanen er åben fra d. 3. december og helt frem til 1. marts, hvis du skal have genopfrisket piruetterne. 

Kilde: Redaktionen