Seneste regnskab fra MS EL-SERVICE ApS og 4 andre lokale virksomheder

Kilde: Erhvervsstyrelsen
Profilbillede
Søren Martin Mørch

MS EL-SERVICE ApS i Aalborg kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 1,3 millioner kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. oktober 2019 til 30. september 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde MS EL-SERVICE ApS en bruttofortjeneste på 4,9 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 5,6 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Tandlægerne Gaunø & Nielsen ApS i Aalborg kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 257.075 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 6. november 2019 til 30. juni 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


CAFE SPIRET AALBORG ApS i Aalborg kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på -370.982 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. maj 2019 til 30. april 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde CAFE SPIRET AALBORG ApS en bruttofortjeneste på 4,2 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 3,1 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


R. K. AUTOMOBILER. AALBORG A/S i Aalborg kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 789.025 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. juni 2019 til 31. maj 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde R. K. AUTOMOBILER. AALBORG A/S en bruttofortjeneste på 12,8 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 11,7 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Det Nye Sort A/S i Aalborg kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 350.661 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. juli 2019 til 30. juni 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde Det Nye Sort A/S en bruttofortjeneste på 3,8 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 4,7 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Denne artikel er skrevet af Søren Martin Mørch og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Erhvervsstyrelsen.
Mød redaktionen
Profilbillede
Søren Martin Mørch smm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Michael Juul Sørensen mj@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Julie Lundblad jl@vores-mediehus.dk
Flere artikler