Seneste regnskab fra CAFÉ KLOSTERTORVET ApS og 4 andre lokale virksomheder

Kilde: Erhvervsstyrelsen
Profilbillede
Søren Martin Mørch

CAFÉ KLOSTERTORVET ApS i Aalborg kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 412.939 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. oktober 2019 til 30. september 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde CAFÉ KLOSTERTORVET ApS en bruttofortjeneste på 3,4 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 3,2 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


POUL LARSEN A/S i Aalborg kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på -114.874 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. juli 2019 til 30. juni 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde POUL LARSEN A/S en bruttofortjeneste på 3,4 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 3,0 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


ERIK MAIBOM A/S i Aalborg kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 4,3 millioner kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. oktober 2019 til 30. september 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde ERIK MAIBOM A/S en bruttofortjeneste på 30,5 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 32,0 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


CAFÉ VESTERAA A/S i Aalborg kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 359.301 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. juli 2019 til 30. juni 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde CAFÉ VESTERAA A/S en bruttofortjeneste på 4,0 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 2,5 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


IDEAL ARKITEKTER ApS i Aalborg kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på -144.499 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. juli 2019 til 30. juni 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde IDEAL ARKITEKTER ApS en bruttofortjeneste på 1,5 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 1,5 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Denne artikel er skrevet af Søren Martin Mørch og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Erhvervsstyrelsen.
Mød redaktionen
Profilbillede
Rebecca Sejer Werge redaktion@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Søren Martin Mørch smm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Linea Topp Jakobsen lj@heymate.dk
Profilbillede
Michael Juul Sørensen mj@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Julie Lundblad jl@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Stine Juul Christensen sjc@vores-mediehus.dk
Flere artikler