Pædagoger eller social- og sundhedsassistenter til Kridtsløjfen – ”et godt sted at være”

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vil du arbejde et sted med høj faglighed og de bedste kolleger? Et sted, hvor kommunikation foregår gennem forskellige metoder, inklusive tegnsprog. Så har vi den perfekte mulighed for dig!

Vi søger lige nu to nye pædagoger/social- og sundhedsassistenter til vores fantastiske hold på Kridtsløjfen. Vi arbejder med tegnstøttet kommunikation og er et hyggeligt botilbud for døve og hørehæmmede mennesker, der også har et udviklingshandicap. Her bor 18 borgere, som hver dag har brug for praktisk og personlig hjælp og støtte. 

Hvorfor vælge os?

  • Du bliver en del af et team, der arbejder målrettet på at skabe faglighed i særklasse, hvor hver enkelt person føler sig værdsat for deres unikke evner og perspektiver.
  • Som pædagog på vores tilbud, får du mulighed for at gøre en reel forskel i menneskers liv. Du vil være med til at styrke individuel udvikling, personlig uafhængighed og livskvalitet for vores beboere.
  • Hos os er kommunikation nøglen. Du vil have chancen for at lære og udvikle dine kommunikationsevner gennem tegnsprog og andre metoder, hvilket giver dig et unik og værdifuld færdighedssæt.
  • Vi tror på kontinuerlig udvikling og støtter aktivt dig i at forbedre dine faglige og personlige færdigheder. Gennem workshops, kurser og træning vil du have mulighed for at udvide dine kompetencer og vokse som professionel.
  • Som pædagog vil du blive udfordret dagligt til at tilpasse dig forskellige behov og situationer. Det vil helt sikkert udvikle din evne til at tænke kreativt, løse problemer og træffe velovervejede beslutninger.

Din rolle
Som en del af vores team, kommer du til at arbejde med både pædagogfaglige og sundhedsfaglige opgaver. Du vil spille en afgørende rolle i at hjælpe beboerne med at opnå størst mulig selvstændighed i deres daglige liv – bl.a. gennem individuelle indsatser og mål. Kerneopgaven er at sætte mennesket først og styrke den enkeltes potentiale og trivsel – og her er omsorg og støtte omdrejningspunktet.

Din arbejdstid er på 37 timer om ugen og ligger primært som dag og aftenvagter samt hver anden weekend. Du kan få enkelte nattevagter.

Hvem søger vi?
Du er en empatisk og dedikeret pædagog eller social- og sundhedsassistent, der har lyst til at arbejde med døve mennesker med handicap. Du har evnen til at skabe en tryg og støttende atmosfære og trives med at bruge forskellige kommunikationsmetoder for at forstå og støtte individuelle behov. Erfaring og høj faglighed er godt, men entusiasme for og evne til at lære og støtte vores beboere er mindst lige så vigtigt. 

En del af noget større
Kridtsløjfen er en del af Voksensocialafdelingen i Job og Velfærd. I Voksenafdelingen vil vi være pionerer i faglig særklasse. Vi sætter mennesket først, og sammen styrker vi den enkeltes potentiale. Det er denne spændende organisatoriske virkelighed, du får mulighed for at blive en del af.

Vi har en stærk kultur, der omfavner et lige så stærkt menneskesyn. Vi tror på, at alle mennesker er forskellige og derfor har unikke måder at være betydningsfulde på. Det gælder både de mennesker, vi er her for, og de mennesker vi er her sammen med. Som en del af forvaltningen Job og Velfærd har vi en hel central rolle i at sikre vækst, fællesskab og velfærd i Aalborg Kommune.

Læs mere om vores organisation, og hvad vi står på her:

Se en lille film om Kridtsløjfen
https://dreambroker.com/channel/kyn5tlf1/344j4qw1

Arbejdsstedets adresse
Botilbud Kridtsløjfen, Kridtsløjfen 50, 9000 Aalborg

Har du spørgsmål?
Kontakt assisterende leder Vibeke Larsen på 9931 7710 – gerne mellem kl. 0800 og 0900.

Sådan forløber processen

Ansøgningsfristen er 2 januar 2024.

Vi forventer at holde samtaler uge 2 2024

Kommer du til samtale, får du en case, som vi bruger til samtalen. Du får selvfølgelig tid til at forberede dig.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelse sker efter gældende overenskomst mellem KL og den forhandlingsberettigede organisation. Inden din ansættelse, indhenter vi straffeattest og referencer.

Send ansøgning
Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning" og udfylde den formular, som kommer frem. Det er også muligt at vedhæfte bilag som f.eks. ansøgning og CV i begrænset omfang.

Aalborg Kommunes Voksenafdeling
Vores DNA – en del af noget større
I Voksenafdelingen vil vi være pionerer i faglig særklasse. Vi sætter mennesket først, og sammen styrker vi den enkeltes potentiale. Det er denne spændende organisatoriske virkelighed, du får mulighed for at blive en del af.
Vi har en stærk kultur, der omfavner et lige så stærkt menneskesyn. Vi tror på, at alle mennesker er forskellige og derfor har unikke måder at være betydningsfulde på. Det gælder både de mennesker, vi er her for, og de mennesker vi er her sammen med. Som en del af forvaltningen Job og Velfærd har vi en hel central rolle i at sikre vækst, fælleskab og velfærd i Aalborg Kommune.
Læs mere om vores organisation, og hvad vi står på her:


I Aalborg Kommune tror vi på, at mangfoldighed skaber værdi, og vi bruger det potentiale, der ligger i forskelligheden til at løse vores kerneopgave endnu bedre. Vi behandler alle vores medarbejdere ligeværdigt, og opfordrer alle til at søge stillingen – uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold. 

Vores arbejdsplads – kom med på en fantastisk rejse
Som medarbejder i Aalborg Kommune bliver du en del af et stærkt fællesskab, der tæller 16.000 kollegaer og som hver dag udvikler sig sammen for at skabe de bedste resultater for borgere, virksomheder og foreninger. 

Vores kommune – i rivende udvikling
Aalborg vokser hvert år med flere end 1000 nye indbyggere og takket være et handlekraftigt fællesskab, der gør tingene sammen, er der de sidste årtier blevet skabt tusinder af nye arbejds- og studiepladser samt et rigt kultur- og fritidsliv.

 

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aalborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Aalborg Kommune, Kridtsløjfen 50, 25, 9000 Aalborg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 02-01-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5951444

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet