Nyt fra Aalborg i politiets døgnrapport

Profilbillede

Aalborg er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Ertebølle – narkobilist eftersat 

Natten til mandag eftersatte Nordjyllands Politi en sølvfarvet Audi i nærheden af Ertebølle. Her blev en 43-årig, der kørte påvirket af euforiserende stoffer, anholdt og sigtet for flere forseelser i færdselsloven. En blodprøve blev efterfølgende udtaget som bevismateriale i sagen.

 

Brønderslev – mistænkelig bil stoppet

Natten til mandag stoppede Nordjyllands Politi en sort BMW på tyske nummerplader, der kørte ud og ind af de forskellige indkørsler til industribygningerne. Under ransagningen blev der fundet indbrudsværktøj og udenlandske nummerplader.

Hirtshals – 20 kroner stjålet af maskerede gerningspersoner

I Hirtshals er to tildækkede gerningspersoner fanget på videoovervågning. Komplet med handsker og tildækkede munde knuste de ruden i en indgangsdør og skaffede sig adgang til et værksted, hvor de slap afsted med en 20 kr. mønt. 
De forlod stedet i en BMW 110 på tyske plader. 

 

Dronninglund – gammel granat sprængt i luften

På Storskovvej i Dronninglund fandt man mandag morgen en granat på en ejendom uden for bebyggelsen. Beredskabspatruljen blev kaldt til stedet, og granaten blev bortsprængt på kontrolleret vis før middag.

 

Hirtals – parkerede biler udsat for hærværk

Natten mellem søndag og mandag blev tre køretøjer udsat for hærværk på Norgeskajen ved Hirtshals Havn. Det skønnes, at bilernes ejere er bortrejst med færgen. Det drejer sig om en dansk Audi, en norsk Audi, samt en sort Mercedes uden nummerplader. Nummerpladerne er muligvis blevet stjålet i løbet af natten.

 

Aalborg – hærværk i børnehave

På Danalien i Aalborg har Børnehaven Blegkilde i weekenden haft ubudne gæster. Her er legepladsen blevet hærget på forskellige måder – et større træ var afbarket, der lå rester efter et bål, efterladte dåser lå spredt og en hængekøje blev klippet i stykker. Nordjyllands Politi har sikret sig spor på stedet til videre undersøgelse.

 

Støvring – indbrud i villa

Mellem søndag kl. 19:30 og mandag kl. 15:45 har der været indbrud i en villa på Tyttebærvej. Her har ukendte gerningspersoner skaffet sig adgang til villaen, som er under ombygning, ved at sparke en træplade ind, som var skruet fast i en åbning. Udbyttet blev en del værktøj af mærkerne Bosch, Maikta og Hilti. Desuden forsvandt en robotplæneklipper af ukendt mærke, samt en kasse Pepsi Max.
Har man set mistænkelig færden i området omkring Tyttebærvej i det pågældende tidsrum, bedes man henvende sig til Nordjyllands Politi på telefon 114.

 

Hjørring – bred palette af euforiserende stoffer fundet hos fodgænger 

En kørende civilpatrulje spottede tirsdag formiddag en mistænkeligt udseende mandperson i Hjørring, som kiggede sig grundigt over skuldrende. Manden blev visiteret, og her fandt politiet både pølsemandsposer, skunk, hash og amfetatamin, en digitalvægt, ecstasytabletter, joints, tramadoltabletter, Oxycontintabletter, samt en 20 cm lang køkkenkniv.

Kort efter blev mandens bopæl ransaget og her fandt man yderligere effekter.

I alt er den sigtede tiltalt for at besidde: 
41 ecstasy piller, 30 stk. Oxycontin tabletter, 36 stk. tramadol tabletter, 4joints, 41,23 gram amfetamin, 9,83 gram kokain,
145,59 gram skunk, 102,58 gram hash, I stk. digitalvægt, I stk. kokainpresse, ca. 200 gram kreatin og
ca. 1150 pølsemandsposer med henblik på forarbejdning og med henblik på videreoverdragelse.


Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordjyllands Politi.
Kilde: Nordjyllands Politi