Nyt fra Aalborg i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Aalborg er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Aalborg – brand spredte sig til nabohuset

En beboer på Neshøj i Aalborg ville, fredag middag, brænde en bunke papirer, af i haven. Asken blev deponeret i affaldsspanden til haveaffald, men det ulmede tilsyneladende stadig, for kort efter stod det i lys lue og ilden bredte sig til et træhegn. Herfra gik det stærkt og ilden fik fat i både udhæng, tagkonstruktion og videre til nabohuset, som også fik store brandskader. 
Ingen mennesker kom til skade under branden.

 

Hjørring – narkopåvirket bilist i undvigemanøvre

Fredag aften forsøgte en bilist at slippe fra politiet på Parallelvej i Hjørring. Samtidig smed han en joint ud af vinduet. Undervejs fik han så travlt, at han også glemte at blinke, da han skulle dreje til højre. 
Da det lykkedes patruljen at indhente ham og hans medpassager, blev der fundet 7,59 gram hash til eget brug i bilen, ligesom der blev fundet en foldekniv og et kanonslag. Føreren blev desuden narkometertestet positiv for kokain. 
Begge blev sigtet.

 

Smidstrup – en sigtelse kommer sjældent alene

Fredag aften var to unge mænd kørt gennem en hæk på Smidstrupvej ved Vrå. Bilen var kørt fast og de to, synligt berusede herrer, var i færd med at forlade stedet til fods. En patrulje kom til stedet og sigtede den ene for at have ført bilen, påvirket af både narkotika og alkohol. Dette blev kvitteret med anråb som: ”fucking pansersvin”, hvilket igen blev kvitteret med en sigtelse for fornærmelig tiltale mod polititjenestemand. Sigtede nægtede endvidere at oplyse navn, adresse og fødselsdato.

 

Hjørring – dørmand slået

Lørdag, kort efter midnat, var en dørmand i Hjørring i færd med at bortvise en person fra stedet. Dette blev kvitteret med en hård lussing på venstre kind. En beredskabspatrulje kom til stedet og kunne anholde den berusede gæst, der blev indbragt med henblik på afhøring samt optagelse af foto og fingeraftryk.

 

Jomfru Ane Gade – ulovligt ung

En 17-årig gæst i Jomfru Ane Gade, blev natten til lørdag, stoppet af dørmanden og taget i at have redigeret fødselsdatoen i sit pas, for at få sig et par år mere på bagen. Dét er ikke lovligt og kostede den unge gæst, en sigtelse for dokumentfalsk.

Havbro – efterskoleelev påkørt

Lørdag formiddag blev en elev fra Himmerlands Ungdomsskole påkørt af en bil, da denne var ude at cykle. Eleven blev ramt på baghjulet og faldt af cyklen. Bilen var en nyere, sort Volvo, som kørte fra stedet, uden at give sig til kende. Volvoen var klar over påkørslen, idet den stoppede op og personerne kiggede ud af vinduet. Alligevel valgte de at køre videre. 

Cyklisten slog sin skulder/håndled, men blev ikke alvorligt skadet ved uheldet. 

Nordjyllands Politi hører gerne fra folk på telefon 114, der har set den sorte Volvo omkring Havbrovej, lørdag kort før middag. 

Hvornum – ukrudtsbrænder på afveje

Lørdag eftermiddag udbrændte en garage på Klejtrupvej i Hvornum efter mødet med en ukrudtsbrænder. I garagen holdt også et køretøj, som ligeledes udbrændte. Branden havde endvidere forvoldt skade på en anden, nærliggende garage.

Aalborg – politiet sparkede døren ind til besvimet gamer

Fredag kort før midnat gamede to kammerater online fra hvert sit hjem i Aalborg. Den ene fortalte, at han havde taget beroligende midler. Under spillet, hvor der var installeret kamera og telefon, faldt kammeraten pludselig ned fra stolen, og der blev stille. Den anden kammerat forsøgte at ringe ham op, og rettede henvendelse på adressen. En patrulje kom til stedet og sparkede døren ind, hvor de fandt manden liggende bevidstløs på gulvet. En ambulance hentede manden, der blev taget med til undersøgelse. Det viste sig, at han havde indtaget både hash, alkohol og et beroligende middel.

Brønderslev – hurtig eftersættelse

En ubuden gæst blev natten til mandag fanget på kameraet ved Brønderslev Autoophug A/S på Teglværksvej. Takket være billederne kunne bilen hurtig identificeres og en patrulje anholdte kort efter manden på Thisted Landevej.

 
Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordjyllands Politi.
Kilde: Nordjyllands Politi