Nordværk søger afdelingsleder til Kommunikation og formidling

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Nordværk søger afdelingsleder til Kommunikation og formidling

Har du erfaring med strategisk kommunikation og kan du bidrage til at sikre god internt og ekstern kommunikation i en virksomhed i rivende udvikling? Brænder du for at omsætte og formidle høje ambitioner indenfor affaldshåndtering og ressourceudnyttelse til konkrete handlinger og budskaber? Har du leder- eller projektledererfaring og kan du sætte din viden i spil sammen med andre?

Så er du måske vores nye afdelingsleder til Kommunikation og formidling!

Om jobbet

Kommunikation og formidling er en del af Udviklingsenheden, en stabsenhed i Nordværk, der understøtter både ledelsen og driftsenhederne, sikre tværgående opgaveløsning og et godt og proaktivt samarbejde med nøgleaktører og omgivelser. Udviklingsenheden varetager opgaver indenfor miljø- og arbejdsmiljøledelse, datahåndtering, implementering af ny lovgivning, projektledelse, forretningsudvikling samt intern og ekstern kommunikation.

Nordværk er i rivende udvikling og overtager bl.a. en række kommunikations- og formidlingsopgaver fra vores ejerkommuner. Du får ansvaret for at være med til at bygge en ny afdeling op og sikre en professionel og faglig håndtering af de fremtidige kommunikationsopgaver, -kampagner og -projekter i tæt dialog med ejerkommunerne. Du får ansvaret for minimum 4 medarbejdere og skal forvente at deltage aktivt i den daglige opgaveudførelse og faglige sparring i Kommunikationsafdelingen.

Opgaverne vil bl.a. være:

  • Opbygning af en velfungerende og kompetent kommunikationsafdeling
  • Udarbejde og implementere Nordværks fremtidige kommunikationsstrategi
  • Sikre udvikling og fremdrift af kommunikations- og formidlingsopgaverne
  • Indgå aktivt i opgavehåndteringen og eksekveringen af bl.a. både den borgerrettede kommunikation og den interne kommunikationsunderstøttelse
  • Være proaktiv sparringspartner og yde strategisk rådgivning til direktør og ledelse i Nordværk
  • Skabe et godt og konstruktivt samarbejde med både interne og eksterne interessenter såsom ledelsen, kundeservice, driftsenheder, ejerkommuner, brancheorganisationer og pressen
Derudover vil du i tæt samarbejde med udviklingschefen og resten af udviklingsenheden skulle bidrage til udvikling af affaldsområdet med henblik på at indfri ambitionerne indenfor fremtidens affaldshåndtering og ressourceudnyttelse. Herunder at Nordværk i 2025 er et stærkt og kendt brand indenfor affaldsområdet -både lokalt, regionalt og nationalt.

Om dig

Du har et højt energiniveau, trives med at være i forandringer og ser muligheder frem for begrænsninger. Du udviser handlekraft og kan navigere i komplekse omgivelser, altid på en troværdig og ordentlig måde. Du har høje kommunikationsfaglige standarder og er struktureret, analytisk og løsningsorienteret i din tilgang til kommunikationsarbejdet. Du udøver tillidsbaseret og anerkendelse ledelse, hvor du sætter fagligheden i spil hos medarbejderne og inkludere dem i beslutninger og opgaveløsningen.

Vi forestiller os at du har en faglig relevant uddannelse, leder- eller projektledererfaring og eventuelt en lederuddannelse eller lyst til at påbegynde en lederuddannelse.



Vi kan tilbyde

Du får en central rolle og en bred kontaktflade i en dagligdag, der er kendetegnet af et højt udviklingstempo og et godt samarbejde. Vi arbejder i et uformelt miljø med fokus på at spille hinanden gode. Du får engagerede og motiverede medarbejdere og kollegaer, der bidrager til et positivt og godt arbejdsmiljø.

Du bliver en del af et affaldsselskab, der har sat ambitionsniveauet højt og som er i en spændende udviklingsproces. Du får stor indflydelse på egne opgaver og kan være med til at præge den fremtidige udvikling både i afdelingen og selskabet.

Løn og ansættelsesforhold

Stillingen er på 37 timer ugeligt, der gives løn efter kvalifikationer og gældende overenskomst.

Dit primære arbejdssted bliver på vores hovedkontor på Troensevej 2, 9220 Aalborg Ø. Nordværk har aktiviteter på flere lokationer rundt om i Nordjylland, hvorfor du skal forvente arbejdsdage på flere af disse bl.a. i Hjørring. Vi arbejder fleksibelt og med mulighed for hjemmearbejde.

Interesseret?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Udviklingschef Gitte Hyttel Skrubbeltrang på mail ghs@nordvaerk.dk eller telefon 60820707.

Ansættelse snarest muligt og senest 1. februar 2024

Send din ansøgning og CV samt eventuelle bilag via ……

Ansøgningsfrist er 3. december 2023. Vi forventer at afholde 1. samtaler den 7. december og 2. samtaler den 11. december 2023.



Nordværk I/S

Nordværk er et affaldsselskab med ambitioner om fremtidens affaldshåndtering og ressourceudnyttelse – til gavn for hele Nordjylland. Nordværk driver bl.a. affaldsenergianlæg, miljø- og deponianlæg, sorteringsanlæg, genbrugspladser, transport- og logistikafdeling, genbrugsbutik samt en afdeling for farligt affald.

Nordværk er ejet af 6 nordjyske kommuner og er en stærk aktør i fremtidens grønne omstilling. Virksomheden har fokus på at skabe de bedst mulige cirkulære løsninger i fremtidens marked for ressourceudnyttelse og affaldshåndtering i Nordjylland. Du kan se mere på www.nordvaerk.dk





INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aalborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Nordværk I/S, Aalborg, Troensevej , 9220 Aalborg Øst

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 03-12-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5942664

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet