Nordjyllands Politi: Seneste nyt fra Aalborg - torsdag den 22. oktober

Kilde: Nordjyllands Politi
Profilbillede
Ninna Jalog nj@vores-mediehus.dk

Aalborg er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Forsøg på indbrud i tøjforretning

Torsdag aften, en times tid efter midnat, blev der forsøgt indbrud i en tøjforretning på Nørregade i Hirtshals. Gerningsmanden havde forsøgt at bryde et vindue op med ukendt genstand. Det lykkedes ikke gerningsmanden, at skaffe sig adgang til butikken. Pgl. er formentlig blevet skræmt væk af en tyverialarm på stedet.

Indbrud i villa

Natten til torsdag omkring kl. 0245 blev der lavet indbrud i en villa på Hans Tausensvej i Frederikshavn. Gerningsmanden havde knust en rude. Fra stedet blev der stjålet bl.a. en skuldertaske og en diamant ørestik.

Bilist påvirket af hash

På Humlebakken i Aalborg blev der kl. 0200 standset et køretøj. Da politiet kontaktede føreren, oplyste han selv, at han kort forinden han blev standset havde røget en joint. Ved ransagning af bilen, blev der ligeledes fundet en mindre klump hash. Føreren blev anholdt, og der blev udtaget en blodprøve.

Kørsel i frakendelsestiden

Onsdag eftermiddag kl. 1325 blev der standset et køretøj på Nordjyske motorvej ved Støvring. Standsningen af køretøjet var ren rutinemæssig, men da patruljen kontaktede føreren, kunne han ikke fremvise et kørekort. Det havde han nemlig fået frakendt og måtte således ikke køre bil. Det modtager han nu en bøde for, ligesom ejeren af køretøjet kan se frem til en bøde for at have overladt køretøjet til en person, der ikke lovligt kunne føre det.

Denne artikel er skrevet af Ninna Jalog og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordjyllands Politi.
Flere artikler