Nordjyllands Politi: Seneste nyt fra Aalborg - torsdag den 21. januar

Kilde: Nordjyllands Politi
Profilbillede
Michael Juul Sørensen

Aalborg er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Tyveri fra byggeplads

På Aalborgvej i Aabybro blev der i peroden fra onsdag eftermiddag kl. 1400 og til torsdag morgen ved sekstiden, lavet indbrud på en byggeplads. På byggepladsen stod der en container, der blev brudt op med en skærebrænder. Containeren indeholdt en del værktøj og to pladevibratorer. Der blev stjålet materiel for omkring 200.000,- kr.

Spirituskørsel

En årvågen patrulje spottede onsdag aften omkring kl. 2200 en knallert, der kørte på Korsgade i Hjørring. Patruljen besluttede sig for at kigge nærmere på både knallerten og føreren. Han blev standset og patruljen kunne straks konstatere, at føreren var spirituspåvirket. Han blev anholdt og der blev udtaget en blodprøve til endelig bestemmelse af promillens størrelse.

Narkopåvirket bilist

Onsdag eftermiddag kl. 1723 blev der standset en personbil på Vendelbogade i Hjørring. Da patruljen kontaktede føreren kunne de se, at han havde små pupiller, hvilket kan være en indikation på påvirkning af stoffer. En narkometer test bekræftede mistanken, idet den gav udslag for cannabis (hash). Føreren blev anholdt og måtte en tur omkring Hjørring Sygehus for at få udtaget en blodprøve.

Færdselsuheld med spirituspåvirket bilist

Spiritus og bilkørsel er altså en dårlig cocktail. Onsdag aften kl. 2048 skete der et mindre færdselsuheld på Grønlandstorvet i Aalborg øst. En personbil kørte fra Grønlandstorvet i østlig retning. På græsset ved Lidl stod der imidlertid et skilt som bilisten ikke kunne undvige, og påkørte derved skiltet. Da patruljen nåede frem kunne de konstatere, at føreren var påvirket af spiritus. En udåndingsprøve kunne bekræfted det. Føreren blev anholdt, og der blev udtaget en blodprøve.


Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordjyllands Politi.
Mød redaktionen
Profilbillede
Rebecca Sejer Werge redaktion@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Søren Martin Mørch smm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Linea Topp Jakobsen lj@heymate.dk
Profilbillede
Michael Juul Sørensen mj@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Julie Lundblad jl@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Stine Juul Christensen sjc@vores-mediehus.dk
Flere artikler