Nordjyllands Politi: Seneste nyt fra Aalborg - tirsdag den 17. november

Kilde: Nordjyllands Politi
Profilbillede
Ninna Jalog nj@vores-mediehus.dk

Aalborg er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Brand i container

Mandag aften kl. 2007 blev der via 112 indgivet en anmeldelse om ild i en silo på Dybvad Mølle Vej i Aars. Siloen indeholdt affaldstræ til varmeværket. Det var formentlig en gnist fra et knuseværk, der havde forårsaget ilden. Beredskabet fik slukket ilden.

Spirituskørsel

Mandag aften kl. 1939 blev der standset en svensk indregistreret bil på motorvejen ved Aalborg. Patruljen kontaktede føreren og de kunne straks konstatere, at føreren var påvirket af spiritus. Der blev foretaget en udåndingsprøve, der bekræftede mistanken. Føreren blev anholdt, og der blev udtaget en blodprøve til fastlæggelse af promillen.

Indbrud i udhus

I perioden mellem søndag eftermiddag og mandag aften var der lavet indbrud i et udhus på Lerup Strandvej i Brovst. Gerningsmanden havde brudt en dør op til udhuset og stjålet noget elektrisk håndværktøj og en kap/geringssav. Der kunne også konstateres, at der var opbrudsmærker på køkkenvinduet ind til selve sommerhuset. Der fandtes ingen spor af gerningsmanden.

Færdselsuheld med spiritus

Mandag aften kl. 1955 skete der et færdselsuheld på Hollestedvej i Brønderslev. En personbil kørte i regning mod vest og mistede pludselig herredømmet over bilen og kørte i grøften. Da politiet nåede frem, blev føreren konstateret beruset, og alkometeret viste, at han havde indtaget så meget spiritus, at han ikke lovligt kunne køre bil. Han blev anholdt, og der blev udtaget en blodprøve.Denne artikel er skrevet af Ninna Jalog og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordjyllands Politi.
Flere artikler