Nordjyllands Politi: Seneste nyt fra Aalborg - onsdag den 9. juni

Profilbillede
Michael Juul Sørensen

Aalborg er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Ny mistænkt til grov vold identificeret: Politiet leder intenst


Fredag d. 21. maj 2021 fandt en alvorlig voldsepisode sted på Årestrupsvej i Aalborg, hvor en 19-årig mand blev overfaldet af tre gerningspersoner på åben gade med flere slag af baseballbat, knytnæveslag og af spark. Lige siden har Nordjyllands Politi efterforsket på fuld tryk i sagen, og i fredags, d. 4. juni 2021, blev en 22-årig fremstillet og derpå varetægtsfængslet i et grundlovsforhør. Flere anholdelser er på vej.
Læs mere på politi.dk

 

43-årig mand fundet omkommet


Den 43-årige savnede nordjyske mand, som siden 9. april 2021 har været forsvundet og eftersøgt af Nordjyllands Politi, er desværre fundet afgået ved døden. Dermed indstiller politiet eftersøgningen af manden. De pårørende er underrettet. 
Læs mere på politi.dk

 

Politiet satte fokus på cyklister og knallertkørere


Politiet gennemførte fra mandag den 31. maj til søndag den 6. juni 2020 en målrettet indsat mod bløde trafikanter, herunder cyklister og knallerter. Politiet havde fokus på de bløde trafikanters adfærd i trafikken så som manglende lys, kørsel frem for rødt lys, kørsel på fortov og anden trafikfarlig og generende adfærd.
Læs mere på politi.dk

 

Glerup – narkopåvirket bilist uden hverken nummerplader eller forsikring anholdt


Tirsdag den 8. juni om eftermiddagen standsede politiet en bilist til kontrol på Korsholmvej i nærheden af Glerup, da bilen kørte uden nummerplader.

Desværre for bilisten fik betjentene hurtigt mistanke til, at hun var påvirket af euforiserende stoffer – hvorfor man instruerede hende i at deltage i en narkometertest. Og ganske rigtigt; testen gav udslag for, at bilisten tilsyneladende havde indtaget narkotika. Derudover kunne betjentene se, at bilisten ikke havde gældende førerret til personbil, samt at bilen manglede den lovpligtige forsikring.

Politiet sigtede og anholdt derfor bilisten for narkopåvirket kørsel samt kørsel uden førerret. En blodprøve blev senere udtaget som bevismateriale i sagen.

Bilens ejer blev desuden sigtet for de manglende nummerplader, den manglende forsikring samt brud på oplysningspligten, da vedkommende havde overladt styringen af sit køretøj til en påvirket bilist.

 

Alle spiritus- og narkobilister tilbydes hjælp

Når Nordjyllands Politi sigter en person for overtrædelse af færdselslovens §§ 53-54, vil vedkommende blive tilbudt en uforpligtende samtale med en rusmiddelrådgiver.
Læs mere på politi.dk

 

Hals – narkopåvirket bilist anholdt


Under kørende patrulje ad Ulstedvej i nærheden af Hals standsede politiet en bilist til kontrol tirsdag den 8. juni om eftermiddagen. Grundet mistanke til påvirket kørsel instruerede man føreren af bilen – en 36-årig mand – i at deltage i en narkometertest. En test, som gav udslag. Det viste sig, at bilisten tilsyneladende havde indtaget narkotika inden (eller under) kørslen.

Politiet sigtede og anholdt derfor bilisten for narkopåvirket kørsel. En blodprøve blev senere udtaget som bevismateriale i sagen.

 

Aalborg – bilist sigtet for kørsel uden førerret


Tirsdag den 8. juni ved 13-tiden standsede politiet en bilist til kontrol på Gammel Gugvej i Aalborg. Betjentene henvendte sig i den sammenhæng til føreren af bilen, en 22-årig mand. Ved opslag i politiets IT-system kunne betjentene se, at bilisten var frakendt førerretten til personbil.

Politiet sigtede derfor bilisten for kørsel uden førerret. Han kan nu – blandt andet – se frem til en betragtelig bøde.

 

Frederikshavn – politiet genbesøgte samme fest angående musik til ulempe


Tirsdag den 8. juni i tidsrummet kl. 12 til 16 modtog Nordjyllands Politi flere anmeldelser om, at en havefest i Frederikshavn var til stor gene for nabolaget. Anmelder forklarede, at man havde forsøgt at bede den festansvarlige om at skrue ned for musikken – men at musikken var fortsat ved samme ”voldsomme” volumen alligevel. 

En ledig beredskabspatrulje i nærheden kørte derfor til stedet for at tage kontakt til festens personer. Betjentene traf her den festansvarlige, som man formanede om, at man skal huske at udvise hensyn til sine naboer, hvorefter musikken blev skruet ned. Patruljen kørte derved videre, da der nu – tilsyneladende – var ro på i området.

Senere samme dog modtog Nordjyllands Politi dog endnu en anmeldelse, da musikken var blevet skruet op igen efter, at betjentene havde forladt stedet. En ledig patrulje i området kørte derfor til området igen for at instruere den festansvarlige om at skrue ned for musikken, hvilket man gjorde.

Men lidt senere indgik endnu en anmeldelse. Musikken var blevet skruet op igen.

En tredje patrulje kørte derfor til stedet. De informerede nu den festansvarlige om, at hvis man ikke skruer ned og udviser hensyn til naboerne, så vil musikanlægget blive beslaglagt næste gang, patruljen er nødt til at komme forbi.

Det udviste den festansvarlige tilsyneladende forståelse for, da man skruede ned for musikken – og ingen yderligere anmeldelser indgik.

 

Fest med omtanke – husk at skrue ned, når det bliver sent

Det er forståeligt, at du fester. Det skal der også være plads til. Men husk at vise hensyn – både derhjemme og på offentlige områder. Naboerne er måske ikke lige så festglade sent om natten, som du er. Fest med omtanke, og husk at skrue lidt ned for musikken, når det bliver sent.

 

Er du selv udsat for musik til gene? 

Før du ringer til politiet, så spørg festens personer, om de ikke nok vil skrue ned for musikken. En venlig henvendelse virker ofte, da de fleste sjældent er ude på at genere deres naboer.

Men virker en venlig henvendelse ikke, og fortsætter den høje musik – så kontakt politiet på tlf. 114. Servicecenteret er ved telefonen alle dage, døgnet rundt.

 

Hou – indbrud i sommerhus


Mellem søndag den 6. juni kl. 18:00 og tirsdag den 8. juni kl. 10:45 fandt et indbrud sted i et sommerhus på Sønder Havsig i Hou. En ukendt gerningsmand brød ind i huset ved hjælp af et koben, hvorefter man bevægede sig rundt i samtlige rum. Der er dog på nuværende tidspunkt endnu ikke meldt noget stjålet i forbindelse med indbruddet.

Har du set mistænkelig færden på Sønder Havsig i Hou? Kontakt politiet på tlf. 114.

 

Forebyg indbrud i dit nabolag med Nabohjælps app

Nabohjælp er en effektiv og nem måde at forebygge indbrud i dit nabolag – som samtidig styrker det gode fællesskab blandt dig og dine naboer.

Læs mere på www.nabohjaelp.dk/app eller hent Nabohjælps gratis app her:
Download i App Store
Download i Google Play

 

Sulsted – indbrud i bolig


En indbrudstyv slog til på Sindholtvej i Sulsted tirsdag den 8. juni kl. 10:40-13:30, hvor man skaffede sig adgang til en bolig ved at bryde vinduet op til et badeværelse. Tyven bevægede sig efterfølgende rundt i husets stueetage. Blandt de stjålne genstande var en sort lædder stol, en sort lædder skammel samt to hvide PH bordlamper. Gerningsmanden forlod stedet ad en bryggersdør.

Har du set mistænkelig færden på Sindholtvej i Sulsted? Kontakt politiet på tlf. 114.

 


Følg Nordjyllands Politi på:

Twitter @NjylPoliti
Facebook @NjylPoliti
Instagram @Politi

Abonnér på nyt fra politiet
Modtag lokale og landsdækkende nyheder, døgnrapporter, efterlysninger, fremlysninger og arrangementer på mail. Du kan til hver en tid afmelde dig igen eller ændre dit abonnement.

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordjyllands Politi.
Kilde: Nordjyllands Politi
Flere artikler