Nordjyllands Politi: Seneste nyt fra Aalborg - fredag den 22. januar

Kilde: Nordjyllands Politi
Profilbillede
Michael Juul Sørensen

Aalborg er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Pressemeddelelse – Pas på fupopkald: De går efter dine NemID-data


Siden 1. december 2020 har Nordjyllands Politi modtaget omkring 20 anmeldelser med ensartet gerningsindhold: En mandsperson ringer op og udgiver sig for at komme fra Udbetaling Danmark – og derpå beder han borgeren om at udlevere sit NemID og nøglekort-nummer.
Læs mere på politi.dk

 

Hjørring – mand smed hash fra sig og forsøgte at stikke af fra politiet


Under kørende patrulje i Hjørring torsdag den 21. januar om eftermiddagen, lagde to betjente mærke til en gående person, som virkede til at være foruroliget over politiets tilstedeværelse. Betjentene forsøgte derfor at henvende sig til manden, men da de nærmede sig og fremviste deres politiskilt, stak personen af i løb.

 

Mistænkeligt.

Betjentene eftersatte derfor manden til fods. Manden kylede en bæltetaske fra sig, formodentlig for at aflede betjentenes opmærksomhed. Den ene af betjentene samlede hurtigt bæltetasken op. I mellemtiden indhentede den anden betjent den mistænksomme mand, som blev tilbageholdt for at undersøge sagen nærmere. Det viste sig, at mandens bæltetaske indeholdt både hash og en digitalvægt, formodentlig til salg af de ulovlige stoffer. 

Alt i alt var der 20,81 gram hash i bæltetasken.

Politiet sigtede og anholdt derfor den 23-årige mand for brud på lov om narkotika.

Efterfølgende ransagede betjentene mandens adresse, da der var mistanke til yderligere besiddelse af ulovlige stoffer. Der blev dog ikke fundet noget af politimæssig interesse på mandens bopæl.

 

Hirtshals – narkopåvirket bilist anholdt


Torsdag den 21. januar kom en 32-årig mand kørende ad Ringvejen i Hirtshals, da politiet standsede hans bil til kontrol. Desværre for bilisten fik betjentene hurtigt mistanke til, at han var påvirket af narkotika – hvorfor de instruerede ham i at deltage i en narkometertest.

Og ganske rigtigt: testen gav udslag for, at bilisten tilsyneladende var påvirket af cannabis.

Politiet sigtede og anholdt derfor bilisten for kørsel under påvirkning af euforiserende stoffer, hjalp ham ind på bagsædet af patruljevognen og kørte ham til skadestuen med henblik på at få udtaget en blodprøve som bevismateriale i sagen.

 

Holmgård – bilist faldt i søvn bag rattet og kørte over modsatte vejbane


Et solouheld fandt sted på Randersvej i Holmgård torsdag den 21. januar om eftermiddagen.

En bilist kom her kørende ad vejen, da hun efter sigende faldt i søvn bag rattet, kørte over modsatte vejbane – og over rabatten, hvor et skilt blev påkørt – hen over et hegn og endte som resultat med at køre ud på en mark, hvor bilen ramte et træ. Bilisten anmeldte øjeblikkeligt uheldet til politiet og kunne heldigvis konstatere, at hverken hende selv eller øvrige trafiktanter var kommet til skade.

En beredskabspatrulje kørte derfor til stedet for at besigtige skaderne. Bilen, hegnet og det påkørte skilt modtog materielle skader. Og præcis som bilisten havde fortalt, var ingen personer heldigvis kommet til skade i forbindelse med uheldet.

Lad bilen stå, hvis du er træt.

Der er en høj risiko for ulykker forbundet med at køre, hvis du er træt. Risikoen for at køre galt på grund af træthed øges, hvis du har sovet for lidt, har været vågen for længe, eller kører sent om natten eller tidligt om morgenen. Det svarer til at køre bil med alkohol i blodet. 
Læs mere på sikkertrafik.dk

Støvring – el-værktøj stjålet ved indbrud


Mellem onsdag den 20. januar kl. 20:30 og torsdag den 21. januar kl. 06:30 fandt et indbrud sted på Høje Støvring i Støvring. En ukendt gerningsmand klippede hængelåsen på en dør op, hvorefter man bevægede sig rundt i huset på adressen. Blandt de stjålne genstande var diverse former for el-værktøj, herunder boremaskiner, en rundsav og en fliseskærer. Indbrudstyven forlod formodentlig gerningsstedet ad samme dør, som man kom ind ad.

Har du set mistænkelig færden i forbindelse med sagen? Kontakt politiet på tlf. 114.

 

Forebyg indbrud i dit nabolag med Nabohjælps app

Nabohjælp er en effektiv og nem måde at forebygge indbrud i dit nabolag – der samtidig styrker det gode fællesskab blandt dig og dine naboer.
Læs mere på www.nabohjaelp.dk/app eller hent Nabohjælps gratis app her:
Download i App Store
Download i Google Play

Aalborg SØ – indbrud i bolig


En gipsskruemaskine, en bajonetsav og en slagskruemaskine – dét var blandt de stjålne genstande, da der var indbrud i en bolig på Regnar Juels Vej i Aalborg SØ mellem onsdag den 20. januar kl. 22:00 og torsdag den 21. januar kl. 05:30.

En ukendt gerningsmand brød her vinduet i en terrassedør op, hvorefter man gennemrodede huset for værdier. Indbrudstyven forlod gerningsstedet ad samme vej.

Har du set mistænkelig færden på Regnar Juels Vej i Aalborg SØ? Kontakt politiet på tlf. 114.

 


Følg Nordjyllands Politi på:

Twitter @NjylPoliti
Facebook @NjylPoliti
Instagram @Politi

Abonnér på nyt fra politiet
Modtag lokale og landsdækkende nyheder, døgnrapporter, efterlysninger, fremlysninger og arrangementer på mail. Du kan til hver en tid afmelde dig igen eller ændre dit abonnement.

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordjyllands Politi.
Mød redaktionen
Profilbillede
Rebecca Sejer Werge redaktion@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Søren Martin Mørch smm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Linea Topp Jakobsen lj@heymate.dk
Profilbillede
Michael Juul Sørensen mj@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Julie Lundblad jl@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Stine Juul Christensen sjc@vores-mediehus.dk
Flere artikler