Kilde: Nordjyllands Politi

Nordjyllands Politi: Nyt fra Aalborg - tirsdag den 11. august

Aalborg er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Narkopåvirket bilist

Natten til tirsdag kl. 0142 bemærkede en af politiets patruljer en bil, der havde store vanskeligheder ved at manøvrere bilen frem til en benzinstander på Østerbro ud for Shell i Aalborg. Patruljen kontaktede føreren og kunne konstatere, at manøvrevanskelighederne skyldes, at han var påvirket af hash. Han blev anholdt, og der blev udtaget en blodprøve.

Bil med falske nummerplader og påvirket fører

Mandag aften kl. 2132 blev der standset et køretøj på Harkenvej i Rakkeby. Bilen var påmonteret hjemmelavede nummerplader. Der ud over var køretøjet ikke lovpligtig forsikret, og bilens fører var frakendt førerretten. Føreren af køretøjet med de falske nummerplader uden forsikring var også frakendt retten til at kørebil. Han var desuden påvirket af amfetamin og cannabis og blev fundet i besiddelse af en smule hash. Alt sammen noget, der ligger uden for lovens rammer. Han blev anholdt, sigtet for alle forholdene, og han måtte ligeledes forbi skadestuen for at afgive en blodprøve. Han kan nu se frem til at stå til regnskab for samtlige forseelser.

Lov om euforiserende stoffer

Mandag eftermiddag bemærkede en patrulje en person, der gik på Hattemagervej i Aalborg. Patruljen vurderede, at pågældende udviste så mistænkelig adfærd at de ville rette henvendelse til vedkommende. Han blev visiteret og fundet i besiddelse af godt 8 gram hash. Det blev konfiskeret, og han modtager en bøde for forholdet.

Flere artikler