Læser du software på Aalborg Universitet, og har du lyst til at være mentor for en med-studerende?

Profilbillede

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vil du gerne hjælpe en med-studerende til større succes med studielivet på software?
Har du en god forståelse for jeres studiemiljø og processer, og formår du at være inkluderende og favnede i dit samvær med andre? Så er det dig vi søger!

Olivia Danmark leverer SPS-støtte til studerende med psykiske og neurologiske funktionsnedsættelser på landets videregående uddannelser.

Jobbeskrivelse
Vi søger studiementorer til vores studerende på softwareuddannelsen på Aalborg Universitet. Som studiementor skal du understøtte den studerendes sociale og praktiske kompetencer på uddannelsen. De studerende har en bevilling på 20 timer pr. semester.

Et støtteforløb med en studiementor kan f.eks. bestå i hjælp til:

  • at etablere kontakt til undervisere, vejledere og medstuderende.
  • at etablere og blive en del af en læsegruppe.
  • at læse/oversætte sociale koder i forbindelse med gruppearbejde, herunder i forbindelse med samarbejdet i en læsegruppe. Støtten kan både bestå i, at du som studiementor er til stede under gruppearbejdet eller mødes med den studerende efterfølgende og drøfter de udfordringer, den studerende selv oplever at have.
  • at forstå og håndtere forventninger og krav til den studerende på uddannelsen, f.eks. forventninger og krav i forhold til at deltage i undervisningen og at skulle gå til eksamen.
  • at sikre, at den studerende tilmelder sig eksamen.
  • at den studerende bliver i stand til at kunne overskue og opdele pensum i overskuelige dele samt planlægge og prioritere læsningen, så pensum nås igennem.
Olivia Danmark tilbyder dig

Som ansat i Olivia Danmark bliver du omfattet af vores overenskomst med FOA, og du er derfor sikret en række grundvilkår.
Som studiementor aflønnes du med en timeløn på 133,91 kr./t. Dette er inkl. stedtillæg.
Du aflønnes pr. afholdte time med den studerende samt for planlagte timer, der aflyses mindre end 24 timer før.

En studiementor skal have følgende kvalifikationer:

  • Læse på samme uddannelse som den studerende, eller hvis den studerende ikke ønsker en studiementor, der læser på samme uddannelse, læse på samme uddannelsesinstitution som den studerende.
  • Have gennemført 1. halvår af uddannelsen.
  • Være lige så langt eller længere i sit studieforløb som den studerende. Dette krav gælder dog ikke for studiementorer det yder støtte til studerende som læser på sidste halvår af en kandidatuddannelse. I disse tilfælde skal den pågældende studiementor som minimum have gennemført 1. halvår af kandidaten.
  • Have gennemført en introworkshop senest 6 måneder efter ansættelsesdatoen
Ansøgning og kontakt

Send gerne din ansøgning hurtigst muligt. Vi kalder løbende til samtale og ansætter lige så snart, den rigtige kandidat er fundet.

Har du nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent Sara Brohammer Hansen på tlf: 21 99 06 15

Vi ser frem til at høre fra dig.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aalborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid

-Arbejdsgiver:

OLIVIA DANMARK A/S, Hørkær 20, 2., 2730 Herlev

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 28-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1615&ProjectId=145926&DepartmentId=18991&MediaId=4615&SkipAdvertisement=true

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5556447

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet