Kok til selskabsrestaurent

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vi du være med til at lave fester, som vores gæster husker resten af livet?

Vi søger en ny kok til et køkken der laver alt. På en almindelig uge vil du arbejde med alt fra boller med smør til foie gras terrine. I en almindelig service, serverer vi både tarteletter og tournedos med trøffelsauce.

Fælles for alt hvad vi gør, er at det er lavet fra bunden. Vores laks bliver tørsaltet og røget over bål og isen starter med vaniljestænger og piskefløde.

Vores fornemste opgave er, at lave præcist den fest, det kursus, den frokost eller det møde, som vores gæster ønsker. Både i huset, men også til levering - med eller uden personale.

Vi er en virksomhed hvor alle hjælper hinanden, på begge sider af "stregen" og der vil således også være mange muligheder for at være med inde hos gæsterne.

Arbejdstiden planlægges i forhold til de arrangementer vi afholder. Dog ligger primære arbejdstid på hverdage imellem 9 og 17 og i weekenderne er den selvsagt afhængig af hvilke fester der afholdes.

Hvis du har spørgsmål og jobbet, så kontakt køkkenchef Kristian Lie på tlf. 98 15 89 68

Ansøgning sendes til: mail@orkideen.dk

Ansættelsessamtaler afholdes løbende.

Vi håber på start i april - men vi venter gerne på den rigtige.

Kørekort B er et ufravigeligt krav.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aalborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

RESTAURANT ORKIDEEN ApS, Ølgodvej, 9220 Aalborg Øst

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 14-04-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6008761

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet

Seneste på facebook