Kok søges til restaurant BOLDT på Radisson Blu i Aalborg

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

BOLDT restaurant søger en kok!

Du er:
En frisk person MED erfaring og er glad med alt hvad der handler om mad og service. 
Som person er du positiv, og det falder dig naturligt at være serviceminded. Desuden synes du, det er fedt at arbejde i et miljø hvor man skal multitaske og have ansvar. 

Jobbet:

Restaurant BOLDT ligger på Radisson Blu i Aalborg.
Vi kører morgenmadsbuffet til hotelgæster og en del møder/konferencer og europæisk inspireret kort til aften. Der er selvfølgelig lounge på hotellet, hvor vi altid er klar til at køre service.


Arbejdsopgaver:
I stillingen vil du indgå i driften med madlavning, varer bestilling, anretningen af dagens mødeforplejning og udviklingen af nye produkter i samarbejde med køkkenchefen. Jobbet indebærer også forskellige praktiske opgaver i køkkenet som opfyldning og rengøring.

 

Vi tilbyder:

2 morgen vagter om ugen og 2 til 3 dag/aften vagter om ugen, hver anden weekend fri ( op til 3-4 sammenhængende dage). Vagtplan kører i turnus plan og er beregnet med 37 timer. 


En spændende og udfordrende stilling, hvor du får ansvar og mulighed for at sætte dit præg på både smag og arbejdsgang. Jobbet er både aften og dagvagter.

Desuden tilbyder vi gode muligheder for videreudvikling.

 

Kontakt Silvia via email : info@hosboldt.dk

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aalborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Torcilova-Boldt ApS, Hassel Alle, 9000 Aalborg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 11-08-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6085035

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet