Kasper sælger boliger i sin egen hjemby: “Vi gør en dyd ud af det gode købmandskab”

Nikolaj Stig Poulsen, Kasper Stevn Kræmmergaard og Jacob Bang (Foto: Mæglerhuset Brønderslev)
Profilbillede
dato

Mæglerhuset Brønderslev sælger boliger i flere Nordjyske kommuner med et indgående kendskab til lokalområderne. 

Hvis du leder efter en bolig i Brønderslev eller en af de omkringliggende kommuner, kan Mæglerhuset Brønderslev helt sikkert hjælpe.

Ejendomsmæglerforretningen er lokalt forankret og holder en tæt kontakt til deres kunder. Butikschef & Ejendomsmægler Kasper Stevn Kræmmergaard fortæller, at virksomheden har et særligt kendskab til lokalområderne, og han understreger, at kundeoplevelsen altid bliver vægtet højt: 

“Vi går meget op i vores kundetilfredshed og følger kunden fra start til slut - en tæt dialog mellem os og vores sælgere er meget vigtigt. Vi betegner os selv med sloganet "Nordjysk handlekraft" og gør en dyd ud af det gode købmandskab.”

Virksomheden tilbyder alt inden for private salg: 

“Vi er en ejendomsmæglerforretning med speciale i private salg, alt hvad der har med Andelsboliger, Lejligheder, rækkehuse, villaer og mindre landbrug - alt hvad der har med private at gøre.”

Mæglerhuset har afdelinger i flere nordjyske kommuner. Det giver dem en fordel i forhold til andre ejendomsmæglere, og det sikrer deres kunder adgang til et større marked. Kasper Stevn Kræmmergaard forklarer, at det er en af virksomhedens største styrker, og det er noget, som de ofte benytter sig af:

“Vores tætte samarbejde med vores øvrige afdelinger i Aalborg, Nørresundby, Aabybro og Sæby gør at vores kontaktflade oftest er stor og kan trække kunder til, som måske ikke har haft Brønderslev og omegn som en prioritet. Samtidig gør det, at vores markedsføring også strækker sig langt."

"Der er tre indehavere som ejer "Mæglerhuset", derfor har vi netop muligheden for mingelere rundt med kunderne, som kædemæglerne ikke har, da det oftest er selvstændige mæglere for hver afdeling.”

Lokalt forankret
For Kasper Stevn Kræmmergaard var det oplagt at virksomheden åbnede en afdeling i Brønderslev. Han er selv vokset op i området, og han har derfor et specielt forhold til egnen. Samtidig mærkede de hos Mæglerhuset en efterspørgsel fra kunderne, der ønskede at sælge og købe boliger i Brønderslev.  

“Vi kunne se, at en del af de kunder vi solgte huse for i vores andre afdelinger tit søgte mod Brønderslev samt den modsatte vej - at dem som kiggede i de områder vi solgte i, ofte kom fra netop Brønderslev/omegn. Vi kunne se, at vi havde muligheden for at hjælpe kunden hele vejen rundt.

"Jeg har haft min ungdom i byen og omegnen. Jeg startede på gymnasiet i Brønderslev i 2010 og blev færdig i 2013. og flyttede tilbage til Brønderslev i 2020 i Asgård.”

Kasper Stevn Kræmmergaard uddyber:

“Vi har netop ansat en lokal ejendomsmægler til vores team, Nikolaj Stig Poulsen. Han har 6 års erfaring med boligsalg i Brønderslev og omegn.”

Du finder meget mere om Mæglerhuset Brønderslev på deres Facebookside.

Besøg Mæglerhuset Brønderslev på adressen Algade 71, 9700 Brønderslev, eller afdeling i Aalborg på Vesterbro 48.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Mæglerhuset