Jurastuderende klar til faglige udfordringer

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vil du være med til at vejlede- og rådgive kommuner, a-kasser og virksomheder om juridiske problemstillinger og arbejde med juridisk metode i praksis? Så er du måske en af de studerende, vi søger til vores studenterenhed i Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering (STAR) - en styrelse under Beskæftigelsesministeriet.

Kom tæt på regelarbejdet og implementering af lovgivning i praksis Du bliver en del af Arbejdsmarkedskontor Midt-Nord i Aalborg, men med en stærk tilknytning til styrelsens fagkontorer i København, som sammen arbejder med at understøtte beskæftigelsesindsatsen og sikre virksomhedernes adgang til kvalificeret arbejdskraft fra ind- og udland.

Din daglige gang bliver på vores kontor i Aalborg, men med én fast arbejdsdag i et fagkontor i København hver anden måned (med betalt tid og rejse). Vi er 28 medarbejdere i Arbejdsmarkedskontor Midt-Nord, hvor Arbejdsmarkedschefen bliver din nærmeste leder. Vores opgaver i henholdsvis Arbejdsmarkedskontoret i Aalborg og fagkontorerne i København spænder bredt fra understøttende aktiviteter i jobcentrene, betjening af de regionale arbejdsmarkedsråd til politikudvikling og udarbejdelse af regler, herunder lovforslag, bekendtgørelser og vejledninger, samt løsning af andre juridiske opgaver. Du bliver fast tilknyttet en koordinator og du vil have andre studerende som tætte kollegaer.

I dette studiejob vil du få et bredt kendskab til hele beskæftigelseslovgivningen. Blandt fagkontorernes hovedansvarsområder er blandt andet lov om en aktiv beskæftigelsesindsats (LAB), lov om organisering og understøttelse af beskæftigelsesindsatsen mv. (LOB) og varslingsloven. Vi forventer ikke, du har kendskab til vores hovedansvarsområder. Det væsentlige er, at du har lyst til at lære og udvikle dig.

Som vores nye student kommer du til at deltage i det daglige arbejde, hvor din primære opgave vil bestå i at tage imod (og hjælpe med at besvare) telefoniske og skriftlige henvendelser fra borgere, kommuner og virksomheder. Nogle skal hjælpes videre til rette vedkommende, men hovedparten henvender sig for at få hjælp til reglerne på beskæftigelsesområdet. Når du er godt inde i stoffet, kan du også få andre juridiske opgaver som fx udarbejdelse af vejledningsmateriale eller lovforslag.

Bliv vores nye kollega Vi forestiller os, at du:

  • er stud.jur., stud.merc.jur eller stud.soc.jur.
  • har lyst til at arbejde med juridisk metode i praksis
  • har gode formidlingsevner
  • har lyst til og mod på at sætte dig ind i lovgivningen på beskæftigelsesområdet
  • godt kunne forestille dig at arbejde i en statslig organisation efter endt studie.
Det kan vi tilbyde:

  • et netværk af andre studerende
  • faglig sparing fra erfarne jurister og generalister
  • indsigt i at arbejde en politisk drevet organisation
  • mulighed for at udvikle dine juridiske kompetencer og dine formidlingsevner
  • kickstart af din karriere. Vi søger løbende nye juridiske kræfter, og derfor kan et studiejob hos os også kan være med til at bane vejen for en fremtidig karriere i STAR København efter endt uddannelse.
Løn- og ansættelsesvilkår Stillingen er en studenterstilling på 10-15 timer om ugen fordelt på to dage inden for kontorets åbningstid. Din uddannelse er vigtig - også for os. Derfor er der stor fleksibilitet i forhold til at tilrettelægge din arbejdsdage, herunder også i forbindelse med eksamensperioderne.

Vi vil gerne have, at du starter medio april 2024 eller hurtigst herefter.

Du bliver ansat som student efter OAO-S-fællesoverenskomsten, organisationsaftalen for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK) i statens tjeneste.

Dit daglige arbejdssted er Arbejdsmarkedskontor Midt-Nord, Nybrogade 16, 9000 Aalborg.

Spørgsmål og ansøgning Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte Arbejdsmarkedschef Søren Søndergaard på tlf. nr. 7222 3607 eller Specialkonsulent Diana Kringelbach på tlf. nr. 7221 3637.

Vi ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer alle interesserede ansøgere uanset personlig baggrund til at søge stillingerne.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning, cv og eksamenspapirer senest søndag den 17. marts 2024.

Vi forventer at holde samtaler den 20. marts.

Vi ser frem til at læse din ansøgning.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aalborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Arbejdsmarkedskontor Midt-Nord, Nybrogade, 9000 Aalborg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 17-03-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6006201

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet