BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet
IMA søger sygeplejerske pr. 1/12 eller efter aftale.
Har du mod på at søge et spændende sygeplejerskejob i et akut døgnafsnit, hvor det lykkes at gøre en forskel for patienter og pårørende?
Er du klar til at udfordre dig selv fagligt i et afsnit, hvor patienterne kommer fra flere af Hospitalets specialer og hvor de har et større observations- og behandlingsbehov end i et almindeligt sengeafsnit ?
Er du fagligt funderet og nysgerrig på mere? Har du gode samarbejdsevner og lyst til at komme til at indgå i en engageret medarbejdergruppe?
Så vil vi meget gerne høre fra dig.
IMA - Intermediært afsnit- et døgnafsnit med 6 sengepladser.
IMA varetager sygepleje og behandling til kritisk syge og sårbare patienter, som er for syge til at være på et sengeafsnit, men som ikke har et intensivt pleje- og behandlingsbehov. En stor del af patienterne har varierende grad af respiratoriske udfordringer, og der tilbydes non-invasiv ventilation (NIV), CPAP og High Flow behandling. Patienterne i IMA er både komplekse patienter fra flere af hospitalets specialer –men også patienter med behov for øget observations niveau. IMA rummer desuden patienter i gråzonen mellem psykiatri og somatik. Da patienterne kræver et højt observationsniveau, er normeringen en sygeplejerske til to patienter i alle vagtlag.
IMA er beliggende i forlængelse af Intensiv afsnit R i Medicinerhuset, hvor de 6 senge er fordelt på 2 stuer. Organisatorisk er afsnittet placeret i Anæstesi og intensiv -afdelingen. I afsnittet er der ca. 23 sygeplejersker ansat inklusiv klinisk afsnitskoordinator og sygeplejersker med delt UUU- funktion.
Afsnittet er uddannelsessted for henholdsvis 2. og 6. semester studerende.
Sygeplejerskens opgaver i IMA
Som sygeplejerske bliver dine primære arbejdsopgaver alt inden for den specialiserede patientpleje, hvor koordinering især vil være i forhold til at samarbejde med læger fra specialerne og understøtte det gode tværfaglige patientforløb sammen med patientens stamafsnit. Direkte opgaver vil være respiration, ernæring, scoop overvågning, opretholdelse af væske - elektrolyt balance osv. For nuværende har vi 6 senge, men har planer om at udvide afsnittet til 29 senge frem mod NAU.
Din opstart
Du vil få individuelt oplæringsforløb, hvor der lægges vægt på, at du bliver introduceret til de afsnit som fremadrettet får patienter i IMA. Du vil opleve hands-on undervisning i hverdagen, og vi arrangerer løbende undervisning for hele personalegruppen ud fra cases og nyeste viden. Vi prioriterer sygeplejefaglig refleksion og supervision i hverdagen og du vil få tilknyttet en personlig mentor, der tager hånd om dig i oplæringsforløbet. Vi vil gerne spille hinanden gode, da vi er fælles om opgaveløsningen.
Om dig
Vi leder efter dig, der har lyst til at lære nyt, både personligt og sammen med dine kollegaer. Herudover er/har du sikkert:
- Erfaring, alle specialer er relevante
- Kan bevare overblikket i komplekse patientforløb
- Ansvarsbevidst og initiativrig
- Klar til at udfordre / udvikle dig selv fagligt og personligt
- Gode samarbejdsevner
- Lyst til at arbejde med den alvorligt syge patient og dennes pårørende i en tæt relation
- Lyst til at engagere dig i sygeplejen og arbejde ud fra begrebsrammen FOC
- Et personligt værdigrundlag, der harmonerer med Regionens personalepolitiske værdigrundlag, (indflydelse, tillid, ordentlighed, professionalisme)
- Lyst til at deltage aktivt i forandringsprocesser og bidrage til det gode arbejdsmiljø.
Hvad er vi optaget af:
- Det gode faglige fællesskab
- Det gode uddannelse- og undervisningsmiljø
- At understøtte trivsel med udgangspunkt i medansvar, medindflydelse og fællesskab
- Det gode tværfaglige samarbejde – med fokus på fælles patientforløb
- Et godt mono- og tværfagligt arbejdsmiljø, med positive og engagerede kollegaer.
- Et arbejde i et miljø med høj faglighed.
- Individuel oplæring og tilknytning af mentor.
- I løbet af dit første halve år afholder vi 3 samtaler med udgangspunkt i dit individuelle oplæringsforløb. Hvis du er nyuddannet, planlægges der med deltagelse i kursusforløbet “Kom godt fra start”
Stillingen er med fastansættelse og som udgangspunkt på fuldtid i skiftende vagter. Der er weekendarbejde hver 3. eller 4. weekend – da der er mulighed for at arbejde i 8 eller 12 timers vagter.
Der er ansøgningsfrist den 24/10, og der er opstart i jobbet den 1/12 2023 eller efter aftale.
Ansættelsessamtaler forventes afholdt d 27/10.
Hvis du vil vide mere er du velkommen til at kontakte ledende oversygeplejerske Kate Gravesen Andersen på tlf. 97 65 47 30 eller på tlf. 60 19 18 79 eller klinisk afsnitskoordinator Heidi Bach på 97 65 47 47.
Om Region Nordjylland
Vi er ca. 15.000 meget forskellige medarbejdere, der hver dag leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge jobbet - uanset etnisk baggrund, køn, seksuel orientering, handicap, religion eller alder. Læs mere om os på www.rn.dk.
INFORMATIONER OM STILLINGEN:
- Arbejdspladsen ligger i:
Aalborg Kommune
-Virksomheden tilbyder:
-Arbejdsgiver:
Region Nordjylland, Hobrovej 18-22, 9000 Aalborg
-Ansøgning:
Ansøgningsfrist: 24-10-2023; - ansøgningsfristen er overskredet
Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5924755